ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουέστα: “Ήμασταν στα όρια μας, η νίκη μας ανέβασε ψυχολογικά”

Ο Χουλιάν Κουέστα πρωταγωνιστής σήμερα, μίλησε για τον ψυχολογικό αντίκτυπο που έχει η νίκη επί του Παναθηναϊκού στην ομάδα του Άρη για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού:

Για το παιχνίδι: “Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Παρότι το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε πολύ καλά, είχαμε φτάσει στα όρια μας, είμαστε καινούριοι παίκτες και πρέπει να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και να συνεχίσουμε με νίκες. Παίξαμε καλά και νικήσαμε, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, θα συνεχίσουμε και θα τα πάμε καλύτερα”.

Για το αν η κουβέντα που είχαν οι ποδοσφαιριστές τις προηγούμενες μέρες βγήκε στο γήπεδο: “Όντως συζητήσαμε πολλά πράγματα μέσα στα αποδυτήρια τα οποία βγάλαμε σήμερα στο γήπεδο όσο μπορούσαμε. Κανένας δεν πρέπει να ξεχνάει ότι είμαστε μια δεμένη ομάδα και δουλεύουμε σκληρά. Παίζαμε στην έδρα μας και τα πήγαμε αρκετά καλά με τη βοήθεια του προπονητή μας.

Για το λόγο που δεν βγαίνει η ποιότητα του Άρη στο γήπεδο: “Για μένα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δουλέψαμε, παίξαμε καλά .Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, αλλά θα συνεχίσουμε. Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα προκειμένου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, οπότε να περιμένουμε λιγάκι”.

Για το αν αυτή η νίκη τα αλλάζει όλα: “Ηταν ό,τι χρειαζόμασταν. Μας ανέβασε ψυχολογικά, θα προχωρήσουμε και θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα. Μας έκανε να αλλάξουμε τρόπο σκέψης προς το καλύτερα”.

Για την επιστροφή του στη βασική 11άδα: “Προφανώς είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην 11άδα. Έχουμε μία από τις καλύτερς ομάδες τα τελευταία χρόνια και ανυπομονώ να παίξω παραπάνω”

To Top