Νίκη με το ζόρι για την ΑΕΚ (1-0) τη Λαμία που φωνάζει για πέναλτι στο 85′ (video)

Μια φλύαρη ΑΕΚ παρουσιάστηκε στο ΟΑΚΑ και λίγο έλειψε να αφήσει βαθμούς απέναντι στη Λαμία. Ωστόσο ο Σέρχιο Αραούχο με γκολ στο 67′ έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η ΑΕΚ παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο που τα έκανε… θάλασσα στην τελική προσπάθεια. Τελικά ο Αργεντινός επιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας έστω και κατά τύχη μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το τελικό 1-0.

Φωνάζουν στη Λαμία για πέναλτι στο 85’, αλλά κρατούν τη νέα καλή εμφάνιση, που όμως δεν απέφερε ούτε βαθμό, όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή.

ΑΕΚ (Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μισελέν (91’ Σβάρνας), Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Βράνιες, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (63’ Σάκχοφ), Άμραμπατ (46’ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ, Γέβτιτς (63’ Ανσαριφάρντ), Αραούχο (73’ Μάνταλος).

Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Μαζουλουξής, Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (65’ Προβυδάκης), Νούνιες (88’ Μαρτίνεθ), Ελευθεριάδης (74’ Βλαχομήτρος), Μανούσος (64’ Καραμάνος), Μανουσάκης (65’ Ταϊρόν), Ρόμανιτς.

To Top