ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κουζέλογλου: «Στην καρδιά μου ο Άρης, ευκαιρία για μένα η Ορτέζ»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου ετοιμάζεται να κάνει σήμερα το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ορτέζ και σε συνέντευξή του σε γαλλική εφημερίδα υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως ο Άρης είναι στην καρδιά του.

Ο διεθνής φόργουορντ της Ορτέζ πλέον τόνισε στην Sud Ouest: “Ο Άρης ειναι στη καρδιά μου, αλλά και η Ορτέζ είναι ιστορική ομάδα, μια σπουδαία ομάδα και ήταν εξαιρετική ευκαιρία για μένα να έρθω εδώ. Όλα έγιναν γρήγορα και δεν είχα χρόνο να σκεφτώ πολλά πράγματα. Είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Πο. Είναι η δεύτερη εμπειρία του από το εξωτερικό μετά την Παρτιζάν, όταν πήγα σε ηλικία 18-19 ετών”.

Πρόσθεσε πως “η ενέργειά μου, η αθλητικότητά μου και όλα όσα χρειάζεται η ομάδα να κάνω για να φτάσει τους στόχους της είναι αυτά που θέλω να δώσω. Μιλήσαμε με τον προπονητή για τον ρόλο μου, αλά αυτό θα μείνει μεταξύ μας. Θα δούμε πώς θα κυλήσει η συνεργασία, μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι” και κατέληξε: “Η Γαλλία είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Το παιχνίδι είναι εδώ πιο φυσικό, πιο σκληρό από ότι στην Ελλάδα”.

To Top