ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλήση για εξηγήσεις μόνο στον Σκοπιανό παίκτη, καταρρέει και το αφήγημα της πλαστογραφίας στον Άρη

Κλήση για εξηγήσεις μόνο στον Σκοπιανό παίκτη, καταρρέει και το αφήγημα της πλαστογραφίας στον Άρη.

Παρά την προσπάθεια στηριχθεί το αφήγημα της πλαστογραφίας σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, την ώρα που στην Αλκμήνης ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει καμία συμμετοχή και κανένα έγγραφο δεν κατατέθηκε για τον Σκοπιανό ποδοσφαιριστή Μπόρσε Λάσκοφ, είναι φανερό ότι καταρρέει ακόμη ένας χάρτινος πύργος της προπαγάνδας.

Συγκεκριμένα εδώ και μερικές ώρες είδε το φως της δημοσιότητας έγγραφο της Επιτροπής Δεοντολογίας, με το οποίο καλεί τον ποδοσφαιριστή Μπόρσε Λάσκοφ για ενδεχόμενη παράβαση και πλαστογραφία. Φυσικά το έγγραφο που κυκλοφόρησε δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του Άρη, της ΠΑΕ ή κάποιου αξιωματούχου της και κάνει λόγο για “ενδεχόμενη παράβαση”. Δύσκολα… χωνεύεται αυτό βέβαια, γιατί οι… λοχαγοί της εξυγιαντικής ενημέρωσης επιχειρούν σώνει και καλά να εμπλέξουν τον Άρη.

Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα και απλά βάζουν το ένα αυτογκόλ, μετά το άλλο σε μια έννοια που έχουν πάρει διαζύγιο: την αξιοπιστία. Την ώρα που σε σχέση με την ξεκάθαρη περίπτωση της ΑΕΚ, όπου υπάρχει κατηγορητήριο για την ΠΑΕ, τον Μελισσανίδη και τους συνεργάτες (αλλά και πάλι κάνουν το μάυρο, άσπρο), επιχειρείται νέα παραπληροφόρηση σε βάρος του Άρη… Το κρίμα!

Για την ιστορία, ο Άρης δεν είναι φυσικά πουθενά εμπλεκόμενος, μια και δεν έχει καταθέσει ποτέ αίτηση μεταβολών για τον παίκτη και όπως βλέπετε και στο έγγραφο η κλήση αφορά τον ποδοσφαιριστή κι αυτό για να δώσει εξηγήσεις κι εάν προκύπτουν στοιχεία για ενδεχόμενη παράβαση… Αφήστε που υπάρχει περίπτωση να διαπιστωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης ήταν το θύμα και όχι (όπως θέλει η νοσηρή φαντασία της προπαγάνδας) ο ενδεχόμενος θύτης.

To Top