Κουρτουά: «Άδικο να το πάρει στα χαρτιά η Μπαρτσελόνα»

Στο γήπεδο θέλει να ολοκληρωθεί η La Liga και ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε ότι θα πρέπει το υπόλοιπο της σεζόν να παιχτεί στο γήπεδο. 

Έφερε μάλιστα ως… αντιπαράδειγμα την περίπτωση της Λίβερπουλ, λέγοντας ότι αποτελεί διαφορετική περίπτωση σε σχέση με το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, αφού βρίσκεται πολύ μακριά από τους διώκτες της.

«Είμαστε μόνο δύο βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα και αν εκείνη έπαιρνε τον τίτλο, σε περίπτωση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, θα ήταν άδικο. Φέτος έχουμε φέρει ισοπαλία κι έχουμε πάρει τη νίκη σε μεταξύ μας παιχνίδια, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Η περίπτωση της Λίβερπουλ είναι διαφορετική, γιατί είναι πολύ μακριά από τους διώκτες της. Θέλω να τελειώσει η σεζόν στο γήπεδο.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όλοι είναι υγιείς, να λάβουμε όλα τα προληπτικά μέτρα. Τι θα γίνει αν αρρωστήσει ένας παίκτης; Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψιν, αλλά θα ήθελα να τελειώσει η σεζόν στο γήπεδο» ανέφερε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης.

To Top