ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Αυτά ισχύουν για Ροζ, Σάσα, Φετφατζίδη, αλλά και Αυλωνίτη, Ιντέγε, Σούντγκρεν”

Ο Τόλης Τερζής μίλησε στο live instagram των καναλιών NovaSports, αναφερόμενος σε όλα τα θέματα που αφορούν την περίοδο αυτή.

Ο συνεργάτης του Μίχαελ Ένινγκ αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Ροζ, Σάσα, Φετφατζίδη όπως και σε αυτές των Ιντέγε, Αυλωνίτη και Σούντγκρεν. Παράλληλα, μίλησε και για τις ιδιαίτερες συνθήκες της καραντίνας που έχουν άμεση σχέση με την φυσική κατάσταση των παικτών που επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Το προηγούμενο διάστημα της καραντίνας είχαμε χρόνο να δούμε μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, είχαμε συνεχή επικοινωνία με τον Άγγελο Χαριστέα για αρκετούς παίκτες που μας έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον. Κάναμε χθες ένα ραντεβού, κάναμε μίτινγκ, αλλά η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ, έρχονται συνεχώς προτάσεις, κάναμε μια προεργασία, είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν σταματάμε.

Η λίστα υπάρχει, είναι έτοιμη με ονόματα, σε κάθε θέση υπάρχουν 3-4 παίκτες, έχουμε επιλογές, θα έρθουν και άλλα ονόματα που μπορεί να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε διαλέξει. Θέλουμε αρκετούς να κρατήσουμε στο ρόστερ μας, περιμένουμε τον πρόεδρο να έρθει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα γίνει πρόταση σε αρκετούς που λήγει το συμβόλαιο τους, ο Άγγελος Χαριστέας και ο πρόεδρος θα το αναλάβουν αυτό το κομμάτι'”.

Για τους Ροζ, Σάσα και Φετφατζίδη:

“Ο Ροζ έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, ένα χρόνο οι άλλο δύο είναι δικοί μας, γνωρίζουμε το ενδιαφέρον των ομάδων, αλλά είναι μέλη της ομάδας μας, δεν αφορά μονάχα εμάς το θέμα τους, θα το χειριστεί ο κύριος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας, τους υπολογίζουμε κανονικά μέσα στη σεζόν. Γνωρίζω πως υπάρχει επίσημη πρόταση για Ροζ, για τον Φετφτατζίδη τον Ιανουάριο είχε έρθει πρόταση από Σαουδική Αραβία.

Για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα γνωρίζουμε, ήταν η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Ροζ. Εξαιρετικός ο Γιάννης Φετφτατζίδης, πέτυχε γκολ και μοίρασε ασίστ, άρχισε να βοηθάει και στην άμυνα, σε ένα κομμάτι που ξεκίνησε φέτος να βοηθάει, είναι χαρούμενος στην ομάδα και φάνηκε με το πρωτάθλημα που έκανε. Ο Ροζ ξέραμε πως παίζει δύο θέσεις, στη Λοριάν το έκανε, δυνατός, γρήγορος, τεχνίτης και μας βγήκε η επιλογή που κάναμε. Παλιότερα έπαιξε στόπερ, αργότερα έπαιζε δεξί μπακ, στη Λοριάν έκανε 18 ματς ως μπακ'”.

Για τον Σάσα:

“Ήρθε στην Ολλανδία ο Λούκας Σάσα στην προετοιμασία, τον είχαμε δει στη Λουντογκόρετς, τον ξέραμε, πολυσύνθετος παίκτης, μας έχει δώσει λύσεις και είναι εξαιρετικός χαρακτήρας”.

Για το κύπελλο και το πρωτάθλημα:

“Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Περιμένουμε τα τεστ τα οποία έχουμε ολοκληρώσει, τελειώσαμε, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και αύριο (6/5) αρχίζουμε σε τέσσερα γκρουπ προπόνηση, με διαφορά πάντα στα ωράρια, καθώς ακολουθούμε τους κανόνες που μας έχουν θέσει”.

Για την φυσική κατάσταση των παικτών:

“Μέσα στη καραντίνα αλλάξαμε τέσσερις φορές το πρόγραμμα στους παίκτες μας, τους δώσαμε πρόγραμμα και σε εξωτερικό χώρο για να τρέχουν σε περίπτωση που υπήρχε η δυνατότητα. Βλέπαμε τα δεδομένα, δεν είναι το ίδιο φυσικά να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση, έχουμε ετοιμάσει πλάνο φυσικής κατάστασης, πάμε προσεκτικά, δεν έχουν καθίσει τόσο καιρό οι παίκτες, ούτε το καλοκαίρι δεν κάθονται ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, φοβόμαστε τους τραυματισμούς”.

Για τον Αυλωνίτη:

“Είναι μέσα στη λίστα, τον έχουμε μελετήσει για δεξί στόπερ, έχει γίνει επαφή, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον Έχουν γίνει προτάσεις από τον Ένινγκ, και Γερμανούς και Αυστριακούς και από όλη την Ευρώπη κοιτάζει περιπτώσεις ο κόουτς”.

Για τον Ιντέγε:

“Είναι ένα εκπληκτικό παιδί, καλός παίκτης, μέσα στο γήπεδο έκανε δουλειές που δεν μπορεί να δει ο κόσμος, χαρά μας να τον έχουμε του χρόνου, θα γίνει κουβέντα με τον πρόεδρο, νομίζω πως του αρέσει η Θεσσαλονίκη, αλλά έχει μεγάλο συμβόλαιο και μονάχα ο πρόεδρος μπορεί να δώσει λύση”.

Για τον Σούντγκρεν:

“Έχει δύο χρόνια συμβόλαιο, πήρε πρόστιμο για τις δηλώσεις που έκανε, δεν γνωρίζω κάτι άλλο, έχει συμβόλαιο και αυτό έχω να πω μονάχα”.

To Top