Κρέσπο: «Ο Μέσι χρειαζόταν έναν επαγγελματία ατζέντη για να φύγει»

Την άποψη ότι ο Λιονέλ Μέσι έπρεπε να έχει επαγγελματία μάνατζερ, κι όχι τον πατέρα του, για να φύγει από την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ερνάν Κρέσπο, το όνομα του οποίου «έπαιξε» πριν έναν χρόνο για τον πάγκο του Άρη.

Η έλλειψη ενός επαγγελματία ατζέντη ήταν σύμφωνα με τον Ερνάν Κρέσπο η αιτία που ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και να αποχωρήσει από τους Καταλανούς. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ εκπροσωπείται εδώ και χρόνια από τον πατέρα του, Χόρχε Μέσι που εκτελεί χρέη μάνατζερ μόνο για χάρη του γιου του.

Με δηλώσεις του στο αργεντίνικο τηλεοπτικό δίκτυο «TyC Sports» ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός εμφανίστηκε σίγουρος πως ένας έμπειρος ατζέντης θα έβρισκε έναν τρόπο για να λύσει τη συνεργασία του Μέσι με τους «μπλαουγκράνα».

« Το θέμα σε τέτοιες περιστάσεις είναι , με όλο το σεβασμό στον Χόρχε Μέσι, ότι χρειάζεται να έχεις ένας επαγγελματία δίπλα σου. Δεν είναι το ίδιο να μιλάει ένας επαγγελματίας μάνατζερ με το να μιλάει ο πατέρας σου… Ο ατζέντης δεν θα ασχοληθεί με τα οικογενειακά θέματα και χρειάζεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις» είπε ο 45χρονος.

Ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αργεντινής τόνισε επίσης πως «υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να τα μελετάς πριν δυσκολέψει η κατάσταση. Δεν θέλω να μειώσω τον Χόρχε Μέσι αλλά κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να χειριστούν το ζήτημα διαφορετικά. Δεν ξέρω πόσες φορές χειρίστηκε ανάλογη υπόθεση. Μία ανανέωση συμβολαίου είναι απλή, αλλά το θέμα είναι να βρίσκεις λύση και στην αντίθετη κατάσταση».

To Top