Ποδόσφαιρο: Συνεχίζονται οι προπονήσεις και οι εγγραφές στο γυναικείο του Άρη

Η προετοιμασία για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Άρη συνεχίζεται και το ίδιο συμβαίνει με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης: «Η ομάδα γυναικών κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, το οποίο διακόπηκε πέρυσι λόγω του κορωνοϊού και φέτος φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μία ανάλογα επιτυχημένη πορεία. Τα κορίτσια του ΑΡΗ συνεχίζουν την προετοιμασία τους ώστε να είναι έτοιμα για την έναρξη της χρονιάς.

Παράλληλα, την προετοιμασία τους συνεχίζουν οι Νεάνιδες και οι Κορασίδες του ΑΡΗ, οι οποίες μετά το περσινό «βάπτισμα του πυρός» θέλουν να πραγματοποιήσουν επίσης μία επιτυχημένη σεζόν.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών. Τα κορίτσια που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, μπορούν να το κάνουν στην οικογένεια του ΑΡΗ από ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο.

Οι προπονήσεις των τμημάτων ξεκίνησαν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και διεξάγονται στα γήπεδα των ΤΕΦΑΑ, στην περιοχή της Θέρμης, τις ημέρες Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή, από τις 17:00 έως τις 18:30. Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του τμήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών, Κολλήγα Ελευθερία. Τηλ. επικοινωνίας: 6946844051».

To Top