Κόμπι Μπράιαντ: Κυκλοφόρησε η βιογραφία του

Κόμπι Μπράιαντ πέτυχε πράγματα που άλλοι ούτε φαντάζονται. Έγραψε ιστορία με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, σήκωσε πρωταθλήματα και παράλληλα πέτυχε πολλά ατομικά ρεκόρ. Η καριέρα του και η ζωή του παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Και το βιβλίο “Kobe Bryant-Στον κόσμο του” παρουσιάζει τα πάντα σχετικά με τον θρύλο των Λέικερς.

Μερικά από τα θέματα που μπορείτε να διαβάσετε στο βιβλίο:

Οι μυριάδες των θαυμαστών τον θεωρούν αρτίστα. Χρυσοδάκτυλο. Περιπατητή των αιθέρων. Συλλέκτη τίτλων και πολύτιμων μετάλλων.

Οι αμφισβητίες τον βάφτισαν «Showboat», δηλαδή, φιγουρατζή. Ορισμένοι από αυτούς, όπως ο Σακίλ Ο’ Νιλ, μοιράστηκαν μαζί του ένα αποδυτήριο.

Άλλοι βλέπουν στο πρόσωπό του έναν μπασκετμπολίστα που νοιάζεται περισσότερο για τον εαυτό του παρά για την ομάδα.

Η απάντηση του Κόμπι Μπράιαντ κρύβεται στην τροπαιοθήκη του. Πέντε πρωταθλήματα. Ένα έπαθλο MVP. Δεκαοχτώ All-Star Game. Δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια.

Αμέτρητα ρεκόρ στο σκοράρισμα. Εκκωφαντικές στιγμές που μπορούν να γεμίσουν συλλογές

ολόκληρες με highlights. Και μία ζωή σαν παραμύθι, όχι πάντοτε ευχάριστο, όχι πάντοτε κατάλληλο για μικρά παιδιά.

Ορισμένες φορές ο ήλιος χάνεται, στον πλανήτη του Κόμπι Μπράιαντ. Το βιογραφικό του δεν έχει μόνο θαύματα, αλλά και τραύματα.

Ο θρόνος του είναι μονοθέσιος και δεν χωράει άλλους. Παιδάκι στους δρόμους της Φιλαντέλφια, έφηβος στην Ιταλία, άνδρας στα λαμπερά φώτα του ΝΒΑ, σύζυγος και πατέρας τώρα που οι προβολείς έσβησαν, ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν και παραμένει μία κατηγορία μόνος του.

Το βιβλίο το έχει γράψει ο Roland Lazenby και στην Ελλάδα κυκλοφορεί από την MVP Publications σε μετάφραση Νίκου Παπαδογιάννη.

To Top