Ήττα (2-1) της Εθνικής στο ντεμπούτο Σιώπη, Βαλεριάνου

Η Ελλάδα ηττήθηκε εύκολα 2-1 από την Τουρκία σε φιλικό στην Αττάλεια, δεχόμενη δύο γκολ μέχρι το 17′. Ντεμπούτο για τη “γαλανόλευκη” έκαναν οι Πασχαλάκης, Σιώπης, Βαλεριάνος, Ντουρμισάι και Κώτσιρας.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η Εθνική Ελλάδας που είχε σημαντικές απουσίες, έχασε 2-0 από την Τουρκία σε φιλικό που έγινε στην Αττάλεια. Ο Άγγελος Αναστασιάδης, που πραγματοποίησε αλχημείες, χρησιμοποίησε πέντε παίκτες που δεν είχαν ξαναπαίξει στο παρελθόν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τους Πασχαλάκη, Σιώπη, Βαλεριάνο, Ντουρμισάι και Κώτσιρα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Βαλεριάνος αγωνίστηκε ως στόπερ…

Τα γκολ για τους Τούρκους σημειώθηκαν μέχρι το 17′, με τους Τζενγκίζ Ουντέρ και Καραμάν. Ο Κουρμπέλης μείωσε σε 2-1 στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 90’+3′, όταν όλα είχαν κριθεί.

Η Τουρκία ολοκλήρωσε το ματς με 58% ποσοστό κατοχής μπάλας και εννέα τελικές (έξι στον στόχο), ενώ η Εθνική είχε 42% κατοχή, επτά τελικές, εκ των οποίων οι τέσσερις στον στόχο.

Ελπίδα είναι φυσικά η εικόνα της ελληνικής ομάδας να είναι ριζικά διαφοροποιημένη στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, με Ιταλία (08/06/2019, 21:45) και Αρμενία (11/06/2019, 21:45), στα προκριματικά του Euro 2020 που θα γίνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

ΤΟΥΡΚΙΑ (Σενιόλ Γκιουνές): Ουγκουρτσάν Τσακίρ, Αϊχάν, Σογιουντσού, Τζενγκίζ Μεράς, Τουφάν (46′ Οζιακούπ), Γιοκουσλού (61′ λ. τρ. Τεκντερίμ), Ουντέρ (80′ Μπελόζογλου), Γιαζιτσί, Τοσούν (55′ λ. τρ. Γκιουβέν), Καραμάν (46′ Ομούρ).

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Πασχαλάκης, Κούτρης (46′ Σταφυλίδης), Μαυρίας (73′ λ. τρ. Κώτσιρας), Βαλεριάνος (54′ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης, Σιώπης (75′ Μάνταλος), Σάμαρης, Πέλκας (46′ Κολοβός), Φορτούνης, Μασούρας (65′ Ντουρμισάι), Κουλούρης.

 

To Top