Κόντης:”Σπουδαίος παίκτης”

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Γιάννης Κόντης, τοποθετήθηκε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» σχετικά με την μεταγραφή του Γιούριτσα Βράνιες ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ήττα της ομάδας από τον Ατρόμητο.

Σχολιάζοντας αρχικά την μεταγραφή του Γιούριτσα Βράνιες, υπογράμμισε:

«Είναι μια περίπτωση που μας ενδιέφερε και πιστεύομε ότι θα βοηθήσει την ομάδα εκεί που χρειάζεται. Έρχεται με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους για τον ΑΡΗ. Με τις εμπειρίες και την θέληση που διαθέτει, θα μας βοηθήσει. Θα συμπληρώσει το κέντρο πολύ καλά.

Η συμφωνία που κάναμε είναι παραπάνω από συμφέρουσα. Είναι ένας παίκτης που πιστεύει στον εαυτό του. Αν δούμε τις συμμετοχές του στη Γερμανία, καταλαβαίνουμε ότι σου επιτρέπει να βασίζεσαι πάνω του.

Είναι πολύ καλός σε πολλές θέσεις στο κέντρο, στο ρόμβο αριστερά, δεξιά και στην κορυφή. Πρεσάρει, μαρκάρει, είναι ψηλός, δυνατός και έχει καλό σουτ»ενώ για το μεγάλο διάστημα αποχής του από τους αγώνες:

«Δεν είχε καλές σχέσεις με τον προπονητή της Βέρντερ. Για αυτό δεν έπαιζε και πήγε δανεικός στον Τουρκία. Παίκτες όπως ο Κάμπορα και το Μεριέμ που ήρθαν από αγωνιστική απραξία, απέδωσαν. Η ποιότητα τους δεν χάνεται. Με μια καλή εκγύμναση θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι».

Σχετικά με την ήττα από τον Ατρόμητο και την κακή εμφάνιση της ομάδας:

«Η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Βέβαια μας εκνεύρισε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα. Δεν πίστευα ότι θα δίναμε τόσο εύκολα στον Ατρόμητο τη δυνατότητα να κερδίσει. Εδικά μετά από την αποβολή του Σολτάνι χάσαμε τη συγκέντρωση μας.

Πρέπει να δώσουμε τέλος στην εμφάνιση αυτή γιατί τα παπαγαλάκια καιροφυλαχτούν. Ο ΑΡΗΣ θα βρει το δρόμο του και αν κάποιοι χαίρονται που είχε αυτή την εικόνα, τότε να αλλάξουν ομάδα».

Αναφερόμενος στην αποβολή του Σολτάνι, τόνισε:

«Ανεξαρτήτως τι θα κάνει ο προπονητής ήταν απαράδεκτη η ενέργεια του. Θα κληθεί σε απολογία και θα του επιβληθεί πρόστιμο».

To Top