Στο Πράβετς βάζει τις βάσεις ο Άρης

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη.Οι κίτρινοι αναχωρούν σήμερα (09.00) για την γειτονική χώρα, όπου και θα παραμείνουν για το επόμενο δεκαήμερο, διάστημα στο οποίο θα δώσουν και τα τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα έχει μαζί του τους Χρήστο Ταπούτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη, Λευτέρη Μποχωρίδη, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Αλέξανδρο Βασιλειάδη, Τάσο Δήμα, Γιάννη Κάσουρα, Αργύρη Σιώπη, Σέρτζιο Κιρούς, Άντριαν Όλιβερ, Νταν Μαυραϊδης, Σαμ Μάλντροου και Ντάριλ Γουότκινς. Η ομάδα θα προπονηθεί για μια βδομάδα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πράβετς και θα δώσει φιλικά με την Ακαντέμικ Σόφιας (15/9), Παρτιζάν (16/9) και ΕΘΑ (17/9). Μέσα από αυτά τα φιλικά ο Γουότκινς θα προσπαθήσει να πείσει τον Αλεξανδρή ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις μέσα στην ρακέτα, ενώ ο Έλληνας τεχνικός θα διαπιστώσει στην πράξη τις αδυναμίες της ομάδας του.
Οι κίτρινοι είναι δεδομένο πως θα αποκτήσουν πλέι μέικερ, μένει όμως να γίνει γνωστό αν αυτός θα είναι κοινοτικός ή Αμερικανός. Αυτό θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από την απόδοση του Γουότκινς.
Η ΚΑΕ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 23χρονου γκαρντ (1,95μ.), Τάσου Δήμα, από τον Μέγα Αλέξανδρο, με τον οποίο αναδείχτηκε πέρσι δεύτερος σκόρερ στην Β’ Εθνική. Ο Δήμας υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών και δήλωσε πως “είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι στον Άρη. Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να αποδείξω ότι είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνουν ο πρόεδρος και ο προπονητής. Γνωρίζω που έρχομαι, ποιος είναι ο Άρης και τι απαιτήσεις υπάρχουν εδώ και ανυπομονώ να αρπάξω αυτή τη τεράστια ευκαιρία που μου δίνεται. Το γεμάτο Παλέ θα είναι το δυνατό μας σημείο φέτος και με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα καταφέρουμε να πετύχουμε όλους μας τους στόχους”.
Ο Άρης έκανε πρόταση και στον Δημήτρη Χαριτόπουλο, τον οποίο είχε ο Αλεξανδρής και στο Μαρούσι και παλιότερα στους κίτρινους, όμως δύσκολα θα προχωρήσει αυτή η περίπτωση.

To Top