ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόρχουτ: “Νιώθουμε ισχυρό κίνητρο για το Κύπελλο, μας το ζητάει ο κόσμος!” (video)

Ο Μιχάι Κόρχουτ παραχώρησε συνέντευξη στο «ARIS FC TV» και αρχικά αναφέρθηκε στην επιστροφή όλων στην κανονικότητα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε έπειτα από περίπου τρεις μήνες. Ήταν λίγο παράξενα και περίεργα τα συναισθήματά μας. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το οποίο είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη», είπε και αναφέρθηκε στο διάστημα της καραντίνας. «Δεν ήταν εύκολη η κατάσταση, ευτυχώς η ζωή επιστρέφει στην κανονικότητα κι ελπίζω ότι αυτός ο ιός δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά ούτως ώστε να γυρίσουμε σε κανονικούς ρυθμούς».

Ο Κόρχουτ δεν έκρυψε ότι το μυαλό όλων είναι στο Κύπελλο Ελλάδας. «Η αλήθεια είναι ότι η συγκέντρωσή μας είναι περισσότερο στον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ παρότι δεν ξέρουμε πότε θα παίξουμε. Στο Πρωτάθλημα δεν έχουμε τόσο ισχυρό κίνητρο. Αντιθέτως, όπου βρεθούμε ο κόσμος μας σταματάει και ζητάει το Κύπελλο. Μακάρι να παίξουμε καλά και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό κι εκεί θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε.

Δεν θα είναι εύκολο γιατί θα είναι μεγάλη απώλεια για μας, δεδομένου του ότι οι φίλαθλοί μας είναι φανταστικοί και μας δίνουν μεγάλη βοήθεια. Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι έχουμε πετύχει ένα εκτός έδρας γκολ, είμαι σίγουρος ότι θα βάλουμε κι ένα στην έδρα μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

To Top