ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλή πρόκληση με Διαμαντόπουλο – Ευαγγέλου, τα πολλά λάθη σε βάρος του Άρη τη φετινή σεζόν

Ως διπλή πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί το δίδυμο διαιτησίας στην πρεμιέρα των πλέι οφ, στο ματς του Άρη με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Σάββατο, 21.30).

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, που ορίστηκε πρώτος διαιτητής, ήταν στην ίδια θέση στο Ατρόμητος – Άρης (2-2) στις 8 Δεκεμβρίου, δίνοντας το αυστηρό πέναλτι του Μπα πάνω στον Μανούσο (και ενώ είχε προηγηθεί επαφή του επιθετικού των γηπεδούχων), με τον δεύτερο να σκοράρει στο 86’ για το 2-1. Και στο πρώτο γκολ όμως του Ατρομήτου δεν είδε το επιθετικό φάουλ πάνω στον Βέλεθ, που οδήγησε στο 1-0.

Ένας διαιτητής που κατάφερε ένα ολόκληρο γήπεδο πέρσι να φωνάζει δικαιολογημένα παρά την νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ με σκορ 2-0. Γιατί; Έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Τσόσιτς, ενώ στη συνέχεια “’επνιξε” και πέναλτι πάνω στον Ντιγκινί!

Όσον αφορά τον Άγγελο Ευαγγέλου ο οποίος θα είναι στο VAR; Ήταν πρώτος διαιτητής στο φετινό ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ – Άρης (1-1) και πρωταγωνιστής στην ανύπαρκτη αποβολή του Ιντέγε με απευθείας κόκκινη. Εν συνεχεία «εφηύρε» πέναλτι για να ισοφαρίσει η γηπεδούχος ομάδα και σαν να μην έφτανε αυτό «έκλεισε τα μάτια» σε ανατροπή του Γκάμα στην μεγάλη περιοχή.

To Top