Λάθος με Αθανασιάδη…

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται ως προοπτική να αποτελέσει εκπρόσωπος του Άρη στη σημαντική συνεδρίαση της Σούπερ λίγκας ο Θανάσης Αθανασιάδης… Η θέση του PRESSARIS είναι ξεκάθαρη: θα πρόκειται για μια λανθασμένη απόφαση, εφόσον τελικά παρθεί.

Συζητήθηκε στο πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας -απόντος του μέχρι και σήμερα προέδρου της ΠΑΕ- το ποιος θα εκπροσωπήσει τους κίτρινους στην αυριανή συνεδρίαση της λίγκας, όπου θα συζητηθούν δυο σημαντικά για τον Αρη ζητήματα, αυτό των ποινών για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, αλλά και του ενιαίου μετώπου στο θέμα των οφειλών των ΠΑΕ στην εφορία.

Στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Αθανασιάδη. Μπορεί τυπικά να είναι αυτός πρόεδρος, μπορεί να θεωρείται θέμα χρόνου η παραίτησή του, προκειμένου να γίνουν οι ενέργειες για τη διοίκηση Πρωτοδικείου, αλλά την ώρα που η ΠΑΕ, η οικογένεια του Άρη, οι φίλαθλοι των κίτρινων από τον πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, δρομολογούν ενέργειες συσπείρωσης και ενότητας, η συγκεκριμένη παρουσία δεν δημιουργεί σύνθεση. Το αντίθετο, μάλιστα.

Το ότι είναι μια μεταβατική περίοδος δεν αποτελεί επιχείρημα ή άλλοθι. Η νέα διοίκηση καλείται να αφουγκραστεί τα συναισθήματα και τις σκέψεις του κόσμου, τον οποίο η ίδια κάλεσε να βάλει πλάτη. Μόνο που ο κόσμος αυτός έστειλε ένα απλό και ξεκάθαρο μήνυμα: «ναι στην ενότητα αυτές τις ώρες, αλλά όχι με κινήσεις που δείχνουν ότι διαγράφηκαν τεράστια λάθη και παραλείψεις σε βάρος του συλλόγου. Γι αυτά θα υπάρχει έλεγχος και απόδοση ευθυνών».

Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα… Αν είναι έτσι, ας στείλουν και τον Γιάννη Κόντη. Έχει μεγαλύτερη πείρα σε θέματα λίγκας!

Από την ΠΑΕ προκύπτει πως ο Αθανασιάδης είναι ο μόνος που έχει δικαίωμα ψήφου και γι’ αυτό θα εκπροσωπήσει την ομάδα, όμως και πάλι αυτό είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει ήδη λυθεί, για να εκπροσωπηθεί η ΠΑΕ από άλλον παράγοντα σε μια τόσο κρίσιμη συνεδρίαση της Σουπερλίγκας.

To Top