Λαμπρόπουλος: «Στον Γιάνκοβιτς οφείλονται 107.000 ευρώ»

Ο δικηγόρος του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, εξήγησε γιατί απέρριψε την πρόταση του Άρη για αναβολή της εκδίκασης της αίτησης κατάπτωσης της εγγυητικής επιταγής της ΚΑΕ Άρης.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Γιάνκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στον SPORT FM και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι… «υπάρχει ένα ποσό της τάξης των 107 χιλ. ευρώ από το οποίο έχουμε πάρει μία μόλις δόση. Περιμέναμε 6 μήνες πριν καταθέσουμε προσφυγή. Κάναμε νέα αίτηση το Φεβρουάριο, ο Άρης ζήτησε αναβολή προκειμένου να βρεθεί λύση. Ωστόσο αυτή δεν βρέθηκε με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί κατάπτωση της εγγυητικής».

Ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε συνολικά για αιτήσεις κατάπτωσης ύψους 400.000 ευρώ που έχει να αντιμετωπίσει η ΚΑΕ Άρης. «Θα πρέπει ο Άρης να καταθέσει νέα εγγυητική μέσα σε 90 ημέρες. Αν δεν το κάνει υπάρχει κίνδυνος να αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Ακόμα και αν καταπέσει αυτή η εγγυητική. Αυτό που είπαμε είναι κάντε μας μία συγκεκριμένη πρόταση. Ο κ. Γουλιέλμος είναι δικηγόρος όπως και εγώ. Ζήτησα να μάθω ποιοι είναι οι επενδυτές και δεν άκουσα κάτι συγκεκριμένο. Η πρόταση είναι να εξοφληθούν οι αθλητές μεταξύ 2 και 4 χρόνων. Το πρόβλημα δεν είναι η εγγυητική. Ακόμα και να δοθεί προθεσμία πως θα καταφέρει να εξοφλήσει όλα αυτά τα χρέη. Εγώ κατέθεσα μία συγκεκριμένη πρόταση. Αν βρεθεί κάποιος και μας πει ότι τα χρήματα θα δοθούν σε συγκεκριμένες δόσεις τότε θα συμφωνήσουμε. Ένα χρόνο τώρα δεν έχουμε πάρει τίποτα.

Ο Γιάνκοβιτς καταλαβαίνει την δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στον Άρη, όμως το μόνο που ακούει όλο αυτό το διάστημα είναι αοριστίες. Αν μέχρι τη Δευτέρα υπάρξει διάθεση και τότε και εμείς θα δείξουμε κατανόηση.

Τους επενδυτές δεν τους γνωρίζω. Πιστεύω πως για να τους αναφέρει ο κ. Γουλιέλμος έχει συμφωνήσει μαζί τους και τους εκπροσωπεί. Η μία εταιρεία είναι η American Genetics και μία άλλη με καλλυντικά. Μακάρι να βρεθεί λύση και να ξεπεράσει τα προβλήματά του ο Άρης. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για τον κόσμο του».

To Top