Λαπόρτα: «Δεν θα κάνουμε πίσω, η ESL θα γίνει και η UEFA το γνωρίζει»

Στο πρότζεκτ της ευρωπαϊκής κλειστής Λίγκας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος τόνισε ότι αυτή θα γίνει παρά την αντίθεση της UEFA.

Η European Super League μπορεί να «ναυάγησε» προτού καν ξεκινήσει ωστόσο η συγκεκριμένη ιδέα παραμένει στο μυαλό ομάδων, όπως είναι η Ρεάλ, η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα.

Οι τρεις συγκεκριμένες ομάδες επιμένουν πως η δημιουργία, της συγκεκριμένης κλειστής λίγκας μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο ισχυρός άντρας των «μπλαουγκράνα» Τζουάν Λαπόρτα σε ομιλία που είχε κατά την διάρκεια της συνέλευσης των μελών του συλλόγου ανέφερε πως θα γίνει εκ νέου προσπάθεια, για την δημιουργία της European Super League παρά την αντίθεση της UEFA.

«Το εγχείρημα είναι ζωντανό, η UEFA δεν ήθελε να δεχτεί διάλογο και δεν το καταλαβαίνουμε. Δεν πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη που θέλαμε να γίνουμε κυρίαρχοι του πεπρωμένου μας. Δεν θα πληρώσουμε κυρώσεις, έχουμε δίκιο. Η UEFA δεν ήθελε να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι για να μιλήσουμε και δεν ξέρω το γιατί. Δεν θα τιμωρηθούμε, είμαστε σωστοί σε όλα. Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τα κλαμπ που αποχώρησαν. Αν τα δικαστήρια μας δικαιώσουν, τότε οι ομάδες μπορούν να σπάσουν το συμβόλαιο που έχουν με την UEFA. Δεν θα κάνουμε πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας των «μπλαουγκράνα».

To Top