ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πλάνο του Μάντζιου ενόψει Αστάνα και η «ένταση» στο παιχνίδι του Άρη

Σε ένα μήνα από σήμερα ο Άρης δίνει το πρώτο του παιχνίδι για το Conference League απέναντι στην Αστάνα στο Καζακστάν, με τον Άκη Μάντζιο να καταστρώνει τα σχέδιά του.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια – Ειδική Συνεργασία: Δημήτρης Οσσανλής

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία των «κιτρινόμαυρων» στην περασμένη σεζόν  ήταν οι εντάσεις στο παιχνίδι της ομάδας, κομμάτι στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση.

Στόχος του Έλληνα τεχνικού, από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα και δεν ήταν παρών από την προετοιμασία της πέρσι,  ήταν να βελτιώσει τα τρεξίματα των παικτών μέσα στο γήπεδο. Κάτι που δεν μπόρεσε να το κάνει στο βαθμό που ήθελε καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ήταν συνεχόμενες.

Παρόλα αυτά  η βελτίωση ήταν αισθητή, τόσο γενικά, όσο και ειδικά, με τους αριθμούς των ποδοσφαιριστών και τα επιπλέον μέτρα στα οποία “έβγαζαν” εντάσεις στη διάρκεια των αγώνων.  Πάνω σε αυτό ποντάρει και επιμένει ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος όμως βλέπει μπροστά του πως το διάστημα της προετοιμασίας δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να του επιτρέπει να ανεβάσει απότομα τους ρυθμούς και ενώ σε έναν μήνα έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Από τη μία είναι αναγκασμένος να πάει λίγο πιο… γρήγορα το πρόγραμμα της προετοιμασίας, προσπαθώντας όμως παράλληλα να κρατήσει μία ισορροπία στο κομμάτι των εντάσεων και να τις ανεβάζει σταδιακά, ώστε να μην «σκάσει» την ομάδα και να είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκια για τα παιχνίδια με την Αστάνα.

To Top