Λεκμπέλο: “Στο ποδόσφαιρο όσο ζεις, ελπίζεις κι αυτό κάνουμε εμείς…”

Ο Αρτούρ Λεκμπέλο έχει ζήσει με τον Άρη και καλές και κακές στιγμές. Υπήρξε από τους κορυφαίους αμυντικούς μέσους στο ελληνικό πρωτάθλημα όταν αγωνιζόταν και σήμερα συμβουλεύει τους παίκτες της ομάδας να προσπαθήσουν να παίξουν χωρίς άγχος, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Η συνέντευξη του Λεκμπέλο στο novasports.gr:

Ο Αρης παίζει στο Περιστέρι το τελευταίο του χαρτί. Πως περιμένετε αυτό το ματς;

«Σίγουρα τα περιθώρια έχουν στενέψει ή καλύτερα δεν υπάρχουν καθόλου. Ο Αρης πρέπει να κερδίσει στην Αθήνα για να έχει ελπίδες. Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό, διότι αυτά τα παιδιά μας έχουν δείξει πως δεν έχουν μεγάλες δυνατότητες και τώρα καλούνται να κερδίσουν μια καλή ομάδα, τη στιγμή που δεν έχουν νικήσει φέτος εκτός έδρας. Παρ΄ όλα αυτά, στο ποδόσφαιρο όσο ζεις, ελπίζεις και αυτό κάνουμε κι εμείς…».

Που μπορεί να ποντάρει ο Αρης σ΄ αυτό το παιχνίδι;

«Στην αδιαφορία του Ατρόμητου. Η ομάδα αυτή δεν καίγεται για τους βαθμούς, όπως ο Αρης και ίσως αποφασίσει να δει πιο χαλαρά το ματς. Να «προστετευτεί» από κάρτες κ.ο.κ. Από εκεί και μετά σε τέτοια ματς, μετρά πάρα πολύ η θέληση για τη νίκη και εμείς τη  θέλουμε περισσότερο».

Τον Ατρόμητο πως τον κρίνετε;

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα,η οποία όμως δεν κάνει την πορεία που θα ήθελε. Πήρε τον κ. Μπάγεβιτς και ξεκίνησε με όνειρα, όμως εν συνεχεία ξεφούσκωσε. Με τον Αναστόπουλο, έκανε ένα σερί χωρίς ήττα, αλλά βλέπω πως έχει και πάλι προβλήματα. Αυτά πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Αρης».

Αν λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση, είχατε τη δυνατότητα να μπείτε στα αποδυτήρια και να μιλήσετε στους παίκτες, τι θα τους λέγατε;

«Να παίξουν χωρίς άγχος. Είπα και προηγουμένως πως οι δυνατότητές τους είναι συγκεκριμένες, αν τους πνίξει και το άγχος, δεν θα καταφέρουν τίποτα».

 

To Top