Τεχνικός σύμβουλος ο Μπιμπισίδης: “Όλοι μαζί για την επιβίωση, δεν χρειάζονται άλλα λόγια, αλλά μάχες”

Ο Κυριάκος Μπιμπισίδης θα ενισχύσει την ύστατη προσπάθεια του Άρη, της οικογένειάς του, όπως παραδέχεται και ο ίδιος σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των κίτρινων ανέλαβε ουσιαστικά ρόλο τεχνικού συμβούλου. Την Παρασκευή βρέθηκε μαζί με τους διοικούντες στην προπόνηση της ομάδας, όπου είχε  μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και τον Σούλη Παπαδόπουλο, τον Τάσο Θέο και τους άλλους συνεργάτες στο τεχνικό.

Ο Μπιμπισίδης θα αναλάβει ρόλο τεχνικού συμβούλου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αποτελώντας ουσιαστικά τον συνδετικό κρίκο μεταξύ διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος, ενώ θα ντεμπουτάρει στο νέο του πόστο, στο ματς με τον Ατρόμητο. Ήδη βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με την αποστολή.

“Όλοι μαζί για την επιβίωση του Άρη” είπε στο PRESSARIS λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για να συμπληρώσει: “Συστρατεύτηκα και γω σε μια δύσκολη στιγμή, σε ένα σημείο, όπου κάθε Αρειανός πρέπει να παλέψει μαζί με την ομάδα στις μάχες που απέμειναν. Το βάρος πρέπει να δοθεί στην ψυχολογία, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όλοι τα παιδιά γι αυτό, γιατί έχουν δυνατότητες. Τα υπόλοιπα πρέπει να τα αφήσουμε πίσω. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, αλλά μάχες”!

To Top