Λιούις Χάμιλτον: «Σαν να έτρεξα τρεις αγώνες μέσα σε μία ημέρα…»

Στον επεισοδιακό αγώνα του Μουτζέλο, είχαμε 2 κόκκινες σημαίες και 3 εκκινήσεις! Ο Λιούις Χάμιλτον δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει για άλλη μια φορά και απέχει πλέον μόνο μια νίκη ώστε να ισοφαρίσει το ρεκόρ νικών του Μίκαελ Σουμάχερ.

Άνετος και ωραίος ο «Θα-γίνω-GOAT-στο τέλος της χρονιάς-Λιούις» έκανε δηλώσεις με το γνωστό στυλάκι προσέχω τι λέω. Έτσι μπροστά στον Ντέιβιντ Κούλθαρντ έκανε δηλώσεις φορώντας την αναγκαστική του μάσκα.

«Σαν να έτρεξα τρεις αγώνες μέσα σε μία ημέρα. Πολύ πίεση αλλά μπόρεσα και την διαχειρίστηκα ικανοποιητικά. Είναι μια πίστα φαινόμενο πολύ απαιτητική και δύσκολη. Ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω τον Βάλτερι πίσω μου καθώς ήταν τόσο γρήγορος όλο το τριήμερο. Είναι τρελό το να βρίσκομαι εδώ και να παίρνω την 90η νίκη της καριέρας μου.

Όλο αυτό το οποίο έζησα είναι εκπληκτικό. Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα με όλα αυτά τα ατυχήματα και τις επανεκκινήσεις αλλά συνεχώς τροποποιούσαμε την στρατηγική μας ώστε να καταφέρουμε να νικήσουμε. Έπρεπε να είμαι αλάνθαστος καθώς ο Βάλτερι ήταν ένα δευτερόλεπτο μόνο πίσω μου. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα.»

To Top