Νίκη (0-2) του Βόλου Περιστέρι επί του Ατρόμητου, πριν το ματς με τον Άρη

Ο Βόλος μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, νικώντας τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, πριν το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Με εξαίρεση μια κεφαλιά του Τομάσεβιτς στο 40΄ που κατέληξε άουτ, ο Ατρόμητος δεν απείλησε ιδιαίτερα. Μάλιστα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες με τον Ρισβάνη να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτή η κόκκινη έμελλε να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης καθώς ουσιαστικά υπήρξε ο λόγος που ο Βόλος άλλαξε την εικόνα του στην επανάληψη.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια εμφάνιση αισθητά αναβαθμισμένη στην επανάληψη και αυτή απέδωσε καρπούς στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Στο 77′, έπειτα από τρομερή ατομική προσπάθεια του Φεράρι και εξαιρετικό του γύρισμα, ο Δουβίκας με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η απάντηση του Ατρόμητου λίγο έλειψε να είναι άμεση όταν στο 80′, ο Γιακουμάκη βρήκε με ωραία κάθετη τον Ραμπέγιο, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Γκαραβέλης απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ.

Παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος προσπάθησε να ισοφαρίσει και πίεσε στα τελευταία λεπτά, ήταν τελικά ο Βόλος που διπλασίασε τα τέρματά του. Στο 92′ ο Γούτας ανέτρεψε τον Δουβίκα, ο Τζήλος έδειξε το πέναλτι και ο Μπαριέντος ευστόχησε για το 0-2.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Ούμπιδες, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Ραμπέλο, Μανούσος.

Βόλος (Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος, Περέα, Μαρτίνες, Γκουαροτσένα, Δουβίκας.

To Top