ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λόπεθ: “Η νοοτροπία μας δεν ήταν η κατάλληλη”

Ο Κρίστιαν Λόπεθ μίλησε για τη νοοτροπία που ήταν το πρόβλημα του Άρη στον σημερινό αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Ο Ισπανός επιθετικός τόνισε στην κάμερα της Nova: “Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Περιμέναμε να αντιμετωπίσουμε τη Λαμία όπως ακριβώς έπαιξε, αλλά η νοοτροπία μας δεν ήταν κατάλληλη. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, να αφήσουμε ό,τι έγινε σήμερα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι…”.

Για τα αίτια της ήττας είπε: “Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε να παίξουμε, αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία, γιατί το ίδιο ήταν και για τη Λαμία. Είμαστε, ωστόσο, ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και δεν μας βοήθησε. Το σημαντικό ήταν η νοοτροπία, δεν είχαμε την νοοτροπία που είχαμε σε άλλα παιχνίδια”.

Για το αν αυτή η ήττα βάζει φρένο στην πορεία του Άρη σχολίασε: “Ελπίζω πως όχι, έχω την ίδια αυτοπεποίθηση. Είμαστε οι ίδιοι παίκτες που κάναμε καλή πορεία στον πρώτο γύρο και δεν πιστεύω ότι θα μας κόψει την πορεία…”.

Ο Άρης έμεινε για πρώτη φορά χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα και ο Λόπεθ είπε ότι “ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε…”.

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί: “Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους περισσότερους δυνατούς πόντους, να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια”.

To Top