ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέγκο: «Οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να αντιδρούν, καλό που έχουμε αγώνα άμεσα»

Ο Τζέιμς Τζέγκο εστίασε στα γρήγορα γκολ και τον κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά κυρίως στο ότι οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να αντιδρούν άμεσα μετά από τέτοιες ήττες.

Ο Αυστραλός μέσος σχολίασε αρχικά στην Nova: “Ξέραμε τι παιχνίδι θα αντιμετωπίσουμε, έτσι το περιμέναμε. Παιχνίδι σε βαρύ γήπεδο, αλλά μας “σκότωσαν” τα πολύ γρήγορα δύο γκολ. Ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρές ευκαιρίες σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο”.

Για τα γκολ της Λαμίας είπε: “Το πέναλτι μπορεί να συζητηθεί, αλλά θέλω να μείνω στο ποδόσφαιρο. Το δεύτερο είναι εκπληκτικό τελείωμα, αλλά έπρεπε να την είχαμε καθαρίσει νωρίτερα τη φάση. Αυτό είναι που μας έλειψε στα πρώτα 15 λεπτά, δεν πήγαμε στη μπάλα με τη δύναμη και την ένταση που είχαμε σε άλλα παιχνίδια”.

Για τις ομοιότητες που είχε το παιχνίδι σήμερα με αυτό κόντρα στον Ατρόμητο είπε: “Είχαμε καλή απόδοση σε εκείνο το παιχνίδι, σήμερα δεν είχαμε την ίδια απόδοση. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, έχουμε πυκνό πρόγραμμα τον Ιανουάριο. Πρέπει να αντιδράσουμε. Είναι καλό που έχουμε αγώνα σε τρεις μέρες, γιατί οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να αντιδρούν άμεσα”.

To Top