ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: «Παιδαριώδη λάθη…»

Ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε να εξηγήσει όλα όσα δεν έγιναν σήμερα όπως έπρεπε να γίνουν και ο Άρης έφυγε ηττημένος από το Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Nova: “Όταν κάνεις τέτοια λάθη, παιδαριώδη έτσι είναι… Ακόμα και μετά το πρώτο γρήγορο γκολ, είχαμε δυο, τρεις περιπτώσεις να ξαναμπούμε στο παιχνίδι με Μπερτόγλιο και Σίλβα. Δεχθήκαμε δεύτερο γκολ από δική μας στημένη φάση, δεχθήκαμε εύκολα γκολ… Μετά το 0-3 το πράγμα δυσκολεύει.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερο πρόσωπο, κάναμε το γκολ, είχαμε και τη φάση του Σάσα που ίσως θα άλλαζε την εικόνα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Μας στράβωσε από πολύ νωρίς το ματς, δεν είχαμε ηρεμία, είχαμε εκνευρισμό, δεν κάναμε το παιχνίδι μας και αναλωθήκαμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με μακρινές μπαλιές. Στο δεύτερο ηρεμήσαμε, είπαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν μπορούμε να ξαναμπούμε στο ματς”.

Ρωτήθηκε για τις επιλογές του και απάντησε: “Δεν έχω να πω κάτι για τις επιλογές μου. Τι να πω; Στο πρώτο μέρος το πρόβλημα δεν ήταν επιθετικό, ήταν αμυντικό”.

Για τη συνέχεια σχολίασε: “Συνεχίζουμε, δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Σαφώς και είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το θέλαμε, μας στενοχωρεί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε όπως πρέπει για να διεκδικήσουμε τον στόχο που έχουμε βάλει”.

To Top