Χιμένεθ: «Όλοι έδωσαν τα πάντα»

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν σαφώς ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και άφησε αιχμές στον Τύπο για όσα ανέφεραν μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στην κάμερα της Nova: «Φυσικά χρειαζόταν αυτή τη νίκη η ομάδα. Τη χρειαζόταν. Ελπίζω τώρα να σταματήσουν να γράφουν αυτές τιςανοησίες για την ομάδα. Όταν λέω δεν μπορούν εννοώ ότι τα δίνουν όλα. Είχαμε 12 ποδοσφαιριστές που πέρασαν κορωνοϊό. Εφτά τραυματίες από τον Φλεβάρη. Παρακαλώ μία εβδομάδα να σταματήσουμε να γράφουμε πράγματα και να ξαναγράφουν όταν… ξαναχάσουμε! Η ομάδα μπήκε με ένταση. Ολοι έδωσαν τα πάντα. ΟΒασιλαντωνόπουλος βγήκε αλλαγή γιατί είχε καιρό να παίξει και ένιωσε ενοχλήσεις. ΟΑλμπάνης τραυματίστηκε, ο Καρίμ πίεζε μέχρι το τέλος. Ο Γαλανόπουλος δεν πήρε ανάσα. Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτά τα παιδιά τα δίνουν όλα».

Για τον Βασιλαντωνόπουλο κι αν τον αδίκησε; Αν μπορούσε να πάρει πιο νωρίς ευκαιρίες: «Ηταν άδικο, εγώ δεν ήμουν άδικος. Δεν μπορούσα να τον υπολογίζω»!

Για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής Αλμπάνη με Τάνκοβιτς: «Φυσικά κι άλλαξαν τα πλάνα μου. Σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Αλμπάνη γιατί έχει μεγάλη ταχύτητα και θα μπορούσε να μαςβοηθήσει με αντεπιθέσεις. ΟΤάνκοβιτς είναι άλλοςπαίκτης, συγκλίνει περισσότερο και είναι πιο συνδυαστικός παίκτης. Φυσικά κι άλλαξαν τα πλάνα μου».

To Top