Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο βασικός χορηγός την κατηγορεί για πτώση της μετοχής του

Η TeamViewer, που είναι ο χορηγός της φανέλας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με την ομάδα το 2026 που λήγει το συμβόλαιο, καθώς την κατηγορεί και τη θεωρεί υπαίτια για την πτώση της μετοχής της.

Μόλις 18 μήνες από τότε που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την TeamViewer και ο χορηγός της φανέλας των κόκκινων διαβόλων ήδη ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να τη χορηγία, μετά τη λήξη της, που είναι το 2026.

Ο λόγος που η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με τους κόκκινους διαβόλους μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου αφορά την πτώση της μετοχής της, η οποία έχει χάσει τα 4/5 της αξίας της από τότε που αντικατέστησε τη Chevrolet στη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, η τιμή της μετοχής της εταιρείας μειώθηκε κατά 8% στα τελευταία οικονομικά στοιχεία που δημοσίευσε την Τετάρτη (3/8), ενώ σημείωσε επίσης και άνοδο ύψους 5% από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο θα λήξει.

To Top