ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέτωπο των δευτεραθλητών της Γ΄ εθνικής, ζητούν Football League δυο ομίλων

Λίγες ώρες πριν τη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι τέσσερις δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής, με κοινό Δελτίο Τύπου ζητούν τη δημιουργία δύο ομίλων στη Football League.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου όπως το δημοσίευσε η mikrliga.com:

«Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Ο.

Λίγες ώρες πριν τη συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) διαρρέουν διάφορες πληροφορίες ότι δεν πρόκειται να γίνουν δύο όμιλοι στη Β΄ Εθνική Κατηγορία (Πρωτάθλημα Football League) γιατί έτσι θέλουν κάποιοι που πιστεύουν ότι είναι ακόμη ισχυροί της παράγκας του ποδοσφαίρου.

Όλοι εμείς που υπογράφουμε αυτό το δελτίο τύπου πιστεύουμε ότι :

  1. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
  2. Στο πρωτάθλημα των επαγγελματικών κατηγοριών χρειάζεται να συμμετέχουν υγιείς από κάθε άποψη Ανώνυμες Αθλητικές Εταιρείες .
  3. Το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής δε μπορεί να είναι ένας κλειστός όμιλος –μία παρέα αλλά μία διοργάνωση που θα αγκαλιάζει όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής Επικράτειας δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους φιλάθλους να το παρακολουθούν.
  4. Η λειτουργία της Β΄Εθνικής σε δύο ομίλους ρίχνει το κόστος λειτουργίας των Α.Α.Ε. (μειώνονται οι μετακινήσεις) και δημιουργεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον προσέλευσης χορηγών.

Εμείς που υπογράφουμε αυτό το Δελτίο Τύπου καλούμε όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο και το βλέπει ως μία κοινωνική δραστηριότητα που αγκαλιάζει τον κόσμο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Εμείς είμαστε εδώ περιμένοντας να κρίνουμε ανάλογα».

Το παραπάνω ΔΤ, κοινοποιήθηκε επίσης στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στο Γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού και σε όλους τους κυβερνητικούς Υπουργούς και Βουλευτές των Νομών Εύβοιας, Άρτας, Δράμας και Πειραιά.

To Top