Μέχρι τις 9 Αυγούστου ο φάκελος για την συμμετοχή στη Βasket League

Μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή, 9 Αυγούστου, θα πρέπει όλες οι ΚΑΕ να καταθέσουν τον φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης που προβλέπεται στον Κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης – παραρτήματος του Κανονισμού Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, προσκαλεί τα αθλητικά σωματεία και τις Κ.Α.Ε. που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών ή/και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και δικαιούνται συμμετοχής για την πλήρωση μιας θέσης στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην προβλεπόμενη από τον Κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης διαδικασία επιλογής, με τη κατάθεση στην Ε.Ο.Κ. φακέλου στον οποίο, θα περιέχονται όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα δικαιολογητικά, μέχρι και την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 και ώρα 14.00.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, τα ως άνω αθλητικά σωματεία και ΚΑΕ, μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία της Επιτροπής Ειδικής Αδειοδότησης, κα Βάσω Μπεσκάκη (τηλ.  επικοινωνίας 210-6828917, email: [email protected])”.

 

To Top