ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στέλνουν τον Βουρνόν Ανίτα στον Άρη οι Άγγλοι

Δημοσίευμα αγγλικής ιστοσελίδας σημειώνει ότι ο Άρης είναι σε συζητήσεις με τη Λιντς για την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού χαφ Βουρνόν Ανίτα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Ολλανδός παίκτης, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, αλλά και στην πρώτη, ανήκει στη Λιντς, δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του Μαρσέλο Μπιέλσα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «the72.co.uk», η οποία ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της αγγλικής ομάδας, ο Άρης προσπαθεί να τον αποκτήσει.

Για την ακρίβεια σημειώνει ότι «ο πρώην παίκτης της Νιουκάστλ πηγαίνει προς τον Άρη Θεσσαλονίκης και οι Whites (σ. σ. Λιντς) ελπίζουν ότι αυτή η κίνηση θα τελειώσει άμεσα και όχι αργότερα».

Την περασμένη σεζόν ο Ανίτα (30χρ., 1,68μ.) αγωνίστηκε ως δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ σε 33 αγώνες, έχοντας γεμάτα παιχνίδια χωρίς ωστόσο να σημειώσει κάποιο γκολ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άγιαξ, πέρασε στην πρώτη ομάδα από το 2006 έως το 2012, αγωνιζόμενος σε 109 αγώνες με 5 γκολ. Συνέχισε στην Νιουκάστλ για μια πενταετία (133 συμ. – 2 γκολ) και το 2017 πήρε μεταγραφή στη Λίντς.

Να σημειωθεί πως για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε φέτος το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός.

To Top