Μακάβρια διαμάχη για τον Σάλα: η Ναντ απαιτεί 17 εκατ. ευρώ από την Κάρντιφ

Απίστευτο και όμως πραγματικό: την ώρα που ο ποδοσφαιρικός πλανήτης προσεύχεται για τον Εμιλιάνο Σάλα, η Ναντ απαιτεί με τον πλέον επίσημο τρόπο από την Κάρντιφ τα χρήματα της μεταγραφής του!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Την ώρα που ο 28χρονος Αργεντινός στράικερ παραμένει αγνοούμενος από τις 21 Ιανουαρίου, όταν το αεροπλάνο που τον μετέφερε από την Γαλλία στην Ουαλία χάθηκε πάνω από τη θάλασσα της Μάγχης, οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να εμπλακούν σε μία μεγάλη δικαστική διαμάχη.

Αιτία, η αξίωση της Ναντ να της καταβάλλει η Κάρντιφ το ποσό των 17.000.000 ευρώ στο οποίο είχαν συμφωνήσει για τη μετακίνηση του παίκτη στην Premier League (ποσό ρεκόρ στην ιστορία της Κάρντιφ), με τους Γάλλους να κάνουν γνωστό το αίτημά τους με επιστολές προς τη διοίκηση των Ουαλών.

Την περασμένη Πέμπτη έστειλαν το πρώτο email όπου ενημέρωσαν για τις προθέσεις τους ενώ την Τρίτη έστειλαν γραπτή επίσημη επιστολή, ξεκαθαρίζοντας πως θέλουν να πάρουν τα χρήματά τους μέσα σε διάστημα 10 ημερών.

 

Η Κάρντιφ ήταν υποχρεωμένη να καταβάλλει την πρώτη δόση των χρημάτων για τη μεταγραφή του Σάλα εντός επτά ημερών από την ημέρα την που θα υπέγραφε, με βάση όμως τα τώρα δεδομένα δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να δώσει χρήματα στα “καναρίνια” πριν βγουν επισημα συμπεράσματα από την έρευνα για τις αιτίες του δυστυχήματος.

Η κατάσταση μάλιστα δείχνει να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από το γεγνός πως η Μπορντό δικαιούται το 50% των χρημάτων από τη μεταγραφή του παίκτη, χάρη σε όρο που είχε μπει στο συμβόλαιο του παίκτη όταν πήγε στην Ναντ το 2015.

Μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της Μπορντό δεν έχουν απαντήσει στο ερώτημα αν θα διεκδικήσουν χρήματα που δικαιούνται βάσει ρήτρας, την ώρα πάντως που η Ναντ εμφανίζεται να χρωστάει χρήματα σε πρόσωπα που μεσολάβησαν για να γίνει το deal με την Κάρντιφ, μεταξύ των οπίοίων και οι μάνατζερς Μπακαρί Σανογκό και Μπαμπά Ντραμέ.

Πηγή: sport24.gr
To Top