ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μιλόγεβιτς: “Η μόνη ομάδα που αγαπάω αληθινά ο Άρης”

Ο πρώην παίκτης του Άρη κι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που πέρασαν από το Χαριλάου Λιούμπισα Μιλόγεβιτς μίλησε για τους κιτρινόμαυρους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για το που είναι αυτήν την στιγμή ανέφερε:

Δουλεύω σε μια ακαδημία ποδοσφαίρου, τον Απόλλωνα Κράλιεβο, δουλεύω εδώ και 8-9 χρόνια, δουλεύουμε με πολλά παιδιά, πολλά ταλέντα. Ήδη έχουμε στείλει κάποια παιδιά στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν, πιστεύω ότι και κάποιος θα καταφέρει να βρεθεί και στον Άρη.

Για τις μνήμες του από τον Άρη:

Έχω περάσει πέντε χρόνια στον Άρη, κάθε χρόνος ήταν πολύ ωραίος και τον θυμάμαι με τα καλά. Είχαμε και αρκετές δυσκολίες, και την πρώτη χρονιά και την τελευταία, αλλά οι άλλες οι χρονιές ήταν πραγματικά φοβερές. Με ωραίο ποδόσφαιρο, με τους φιλάθλους να μας βοηθάνε, να μας δίνουν κουράγιο να παλεύουμε για την φανέλα του Άρη. Θυμάμαι όταν ερχόταν οι ομάδες από την Αθήνα και δεν μπορούσαν να πάρουν ούτε βαθμό στο Χαριλάου.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη:

Πέρυσι και πρόπερσι έβλεπα και στην τηλεόραση τον Άρη, φέτος δεν μπορώ να τον δω αλλά μαθαίνω, έγιναν κάποια αποτελέσματα άσχημα αλλά πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί στο τέλος να πετύχει τον στόχο και να βγει στην Ευρώπη. Ο Άρης με τον κόσμο του πρέπει κάθε χρόνο να παίζει στην Ευρώπη, και πιστεύω ότι αν βρει καλή διοίκηση, με καλούς παίκτες και προπονητές μπορούν να πετύχουν τον στόχο.

Για το αν έχει επαφή ακόμη με τον Λόντσαρ:

Μιλούσαμε προχθες, είναι διευθυντής σε μια ομάδα που ανεβαίνει Β’ Εθνική, και αυτός όταν ψάχνει κάποιον παίκτη ρωτάει και εμένα.

Για το ότι ήρθαν από την Σερβία με τον Λόντσαρ και κάναν την διαφορά:

Τότε το Σέρβικο πρωτάθλημα ήταν πολύ δυνατό, μετά την διάσταση δεν είναι τόσο καλό, τότε και το 90-92 η κάθε Ελληνική ομάδα είχε Σέρβους που κάναν την διαφορά.

Για το τι χρειάζεται ένα καλό σέντερ φορ:

Χρειάζεται και ταλέντο και δουλειά, χρειάζονται και τα δυο, αν βέβαια δουλεύεις και να μην είσαι ταλέντο κάτι μπορείς να καταφέρεις, από την άλλη άμα δεν δουλεύεις όσο ταλέντο και να έχεις δεν θα πας πουθενά.

Για τον κόσμο του Άρη:

Τον κόσμο τον λατρεύω, τον αγαπάω, μου έχει μείνει αξέχαστος κάθε φορά που είμαι στην Θεσσαλονίκη προσπαθώ να έρχομαι στο Χαριλάου και πάντα χαίρομαι όταν βλέπω κάποιον Αρειανό.

Για το τι είναι ο Άρης για αυτόν

Είναι η μόνη ομάδα που αγαπάω αληθινά και πραγματικά, ακόμη και τώρα

To Top