Μειωμένες τιμές στα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων σε ένα ακόμη φετινό εντός έδρας παιχνίδι. Πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε τις τιμές για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:  “Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (17/02) στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε σ’ ένα ακόμη φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται ήδη τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html.

To Top