Διοικητικό συμβούλιο με “καυτή” ατζέντα στην Αλκμήνης! Τρόποι αντίδρασης για το άρθρο 99 και έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΜΑ στο “τραπέζι”

Αποφάσεις για τους τρόπους αντίδρασης γύρω από την υπόθεση του άρθρου 99 και των κρίσιμων συνεδριάσεων σε Σουπερλίγκα και ΕΠΟ καλούνται να πάρουν σήμερα τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στη διάρκεια του τακτικού διοικητικού συμβουλίου. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, φυσικά και η πρόκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ με τη μορφή του κατ’ επείγοντος, με δεδομένο πάντα ότι υπάρχουν ημερομηνίες που… καίνε.

Η ΠΑΕ Άρης καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις και αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει σήμερα. Η στρατηγική που θα χαραχθεί για το πως θα παρουσιαστεί η ΠΑΕ στην ολομέλεια της Σουπερλίγκας, όπου και θα συζητηθεί το “μνημόνιο” μεταξύ ΕΠΟ, ΠΣΑΠ, Σουπερλίγκας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε παίκτες, θα συζητηθεί στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο.

Ο Άρης δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις 45 δόσεις. Θα προσπαθήσει να πείσει την ολομέλεια ότι πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των δόσεων προς τους παίκτες, ειδικά από τη στιγμή που η κυβέρνηση φέρνει νέα ρύθμιση για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο με 90-100 δόσεις…

Παράλληλα, θα τεθεί επί τάπητος το θέμα διεξαγωγής έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών, με τη μορφή του κατ’ επείγοντος, όπως ορίζει το καταστατικό, ώστε να γίνει μέσα στο επόμενο 10ήμερο, στην διάρκεια της οποίας θα αποφασίσει ο Φορέας αν θα αποσυρθεί ή όχι η ΠΑΕ από την προσπάθεια υπαγωγής της στο άρθρο 99.

Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 26 του μηνός, ημερομηνία όπου θα εκδικαστούν οι 10 υποθέσεις που “καίνε” τον Άρη, τέσσερις εκ των οποίων έχουν φτάσει στον βαθμό υποβολής ποινών.

To Top