“Μετακομίζει” στη Θεσσαλονίκη η Μακάμπι Χάιφα, επιστρέφει Σούντγκρεν

“Μετακομίζει” στη Θεσσαλονίκη η Μακάμπι Χάιφα από σήμερα προκειμένου να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Μακάμπι Χάιφα, που θα ταξιδέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και για την πραγματοποίηση της προετοιμασίας.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο Σούντγκρεν, αντίπαλος του Άρη έστω και σε φιλικό αγώνα, από το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν και δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με τους κιτρινόμαυρους.

Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί με τη συνεργασία της Ethosports, επίσημου συνεργάτη της Μακάμπι Χάιφα, που έχει αναλάβει την προετοιμασία της ισραηλινής ομάδας στη Θεσσαλονίκη το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, όπως είχε ανακοινώσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Η αποστολή της ισραηλινής ομάδας απαρτίζεται τους εξής: Τζος Κοέν, Σον Γκόλντμπεργκ, Αμπντουλάι Σεκ, Ντίλαν Μπατοβίνσεκα, Ρόι Φοξ, Μισφάτι Ρόι, Ραζ Μείρ, Σαν Μέναχεμ, Πιέρ Κορνό, Γιανόν Ελιάχου, Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γκέρσον Μαόρ, Χιρόν Σαρί, Μουχάμαντ Αμπού Φανί, Νέτα Λάβι, Αλί Μουχάμεντ, Μαχμούντ Ζαμπέρ, Μπεν Σεχάρ, Φράντσι Πιέρο, Νικίτα Ρουκάβιτσα, Μάβις Σιμπούτα, Ομάρ Ατζίλι, Αζίζα Ντόλεβ, Λέβι, Ζιβ Μπεν Σιμόλ, Γιάρι, Λέβι, Γιόνοταν Λις, Χαμζά Σίμπλι, Ντιν Ντέιβιντ.

To Top