ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μεγάλη πρόκληση για Ενκουλού και Καμερούν ενόψει του… άθλου κόντρα στην Βραζιλία!

Ο Νικολά Ενκουλού ετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι του στο Μουντιάλ του Κατάρ, ελπίζοντας ότι δεν θα είναι και το τελευταίο στη διοργάνωση. Το ίδιο ελπίζουν όλοι στο Καμερούν, μετά τη θεαματική ισοπαλία με τη Σερβία.

Το εμπόδιο είναι ψηλό αύριο (21:00) για το Καμερούν κόντρα στη Βραζιλία. Το ξέρουν όλοι. “Είχαμε κόντρα στη Σερβία ένα εντυπωσιακό παιχνίδι και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη Βραζιλία. Το σημαντικό είναι να δουλέψουμε σωστά και να είμαστε έτοιμοι” δήλωσε πρόσφατα ο αμυντικός του Άρη.

Ήδη στο Καμερούν επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση. Δεν είναι τυχαίο ότι στην προπόνηση της ομάδας μετά τον αγώνα με τη Σερβία, προηγήθηκε έντονη ομιλία από τον Υπουργό Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής, που πήγε να συγχαρεί την ομάδα για το κατόρθωμα της προηγούμενης μέρας, αλλά περισσότερο να την κινητοποιήσει να επιδιώξει την πρόκρισή της στο γύρο των 16 κόντρα στη Βραζιλία στο στάδιο Lusail!

Όπως μεταδίδουν τα μέσα από το Καμερούν: “την Τετάρτη, έγινε η προπόνηση κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου ο Σονγκ και οι παίκτες του να επικεντρωθούν λίγο περισσότερο στην επίλυση της εξίσωσης της Βραζιλίας”.

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι-πρόκληση για τον αμυντικό του Άρη κόντρα σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

To Top