Μετωπική ΕΠΟ με κυβέρνηση!

Μαλλιά κουβάρια… Χοντραίνει το ρήγμα, που προκλήθηκε από την απόφαση για μπαράζ του 13ου της Σούπερ Λίγκας με τον δεύτερο της Β’ Εθνικής.

Η ΕΠΟ το βράδυ της Παρασκευής (24/8) απάντησε τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην ηγεσία της Σούπερ Λίγκας και από την Ομοσπονδία κάνουν λόγο για ωμή παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, αλλά και για προσπάθεια εκβιασμού και χειραγώγησης ενός χώρου που έχει αποτινάξει πια την ανάγκη πατρόνων.

Όπως μεταδίδει το a-sports.gr “τα πυρά στρέφονται και προς τη Λίγκα, καθώς αναφέρεται ότι οργιάζει η φαντασία των Βαγγέλη Μπαταγιάννη και Βασίλη Γκαγκάτση.

Αναλυτικά, η θέση της ΕΠΟ: «Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν κρύβει την απορία του για την δυσαρέσκεια του κ. Βασιλειάδη στο πρόσωπο του και την ωμή παρέμβαση που επιχειρεί.

Ελπίζω ο κ. Βασιλειάδης να μην έχει πέσει θύμα πολιτικής αλαζονείας και να εξακολουθεί να σέβεται αποφάσεις που λαμβάνονται με δημοκρατικές διαδικασίες.

Δουλειά του κ. Βασιλειάδη -όπως γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά- είναι να θέτει το νομοθετικό πλαίσιο που δεν παραβιάζει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και να σέβεται τις αποφάσεις ποδοσφαίρου που εκφράζονται με δημοκρατικό τρόπο από το κορυφαίο θεσμικό όργανό του, την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Οτιδήποτε άλλο είναι προσπάθεια εκβιασμού και χειραγώγησης ενός χώρου που έχει αποτινάξει πια την ανάγκη πατρόνων.

Αν ο κ. Βασιλειάδης είχε εγγυήσεις από τους κ. Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση για ψήφους άλλων προσώπων, τις οποίες δεν μπορούσαν ωστόσο να εγγυηθούν, ας αναζητήσει ευθύνες σε εκείνους.

Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ αποφάσισαν πως η διεξαγωγή μπαράζ είναι η καλύτερη λύση και η απόφαση πάρθηκε με απολύτως δημοκρατικές διαδικασίες, μέσω των οποίων λειτουργεί η ΕΠΟ. Η φαντασία των κ.κ. Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση μάλιστα οργιάζει, αφού αποκαλύπτουν δήθεν εγγυήσεις του προέδρου της ΕΠΟ στον ομόλογο του της Super League για υπερψήφιση της προκήρυξης της Super League, στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ,

Φυσικά, δεκτή κάθε φαντασίωση, αφού πρέπει να απολογηθούν στο Δ.Σ. της Λίγκας, το οποίο προφανώς και ενημερώνουν πλημμελώς;»”.

To Top