Αγγλική δυάδα για ταμείο

Πρεμιέρα στη Σούπερ Λιγκ με 4 αναμετρήσεις απόψε, ωστόσο η πρώτη αγωνιστική θα μείνει για συμπεράσματα σε στοιχηματικό επίπεδο. Φουλ… αγγλικό πρόγραμμα, από το Νησί προέρχονται οι επιλογές μας.

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι
Η Γουλβς πέρσι ξεχώρισε από τις υπόλοιπες ομάδες της Τσάμπιονσιπ, φέτος όπως είναι λογικό δυσκολεύεται στα πρώτα ματς, έχει έναν βαθμό έπειτα από δύο αγωνιστικές και έχει μπροστά της ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν. Τόσο με την Έβερτον (2-2) όσο και με τη Λέστερ (ήττα με 2-0) έδειξε καλά στοιχεία επιθετικά. Η Σίτι έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της, πήρε το Community Shield, κέρδισε 2-0 στο Λονδίνο την Αρσεναλ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς συνέτριψε 6-1 τη Χάντερσφιλντ. Πιστεύουμε πως ένα γκολ θα το δεχτεί στο «Μολινό» κι ας βάλει… πέντε. Διπλασιάζουμε με το G/G.

Νόργουιτς – Λιντς
Στην Τσάμπιονσιπ, δεν γεμίζει το μάτι η Νόργουιτς, ακόμα και στο ματς με την Πρέστον που κέρδισε με 2-0 (μοναδική έως τώρα νίκη στο πρωτάθλημα), σημείωσε τα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ νωρίτερα η αντίπαλός της είχε χάσει κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Η Λιντς, του Μαρσέλο Μπιέλσα, παραχώρησε 2-2 στη Σουόνσι την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να επανέλθει στην κορυφή το συντομότερο δυνατό. Της δίνουμε προβάδισμα, στο 1.85 προσφέρεται το διπλό με DNB (στην ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα).

 

Διαβάστε τα προγνωστικά του Άλκη Τζαβδάρα στο foxbet.gr

 

Αγγλική δυάδα για ταμείο

Η αυλαία της Πρέμιερ Λιγκ άνοιξε χτες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίζει 2-1 τη Λέστερ. Το κυρίως μενού διεξάγεται απόψε με άλλες 5 αναμετρήσεις. Γενικά από το Νησί προέρχονται οι προτάσεις μας.

Μπόρνμουθ – Κάρντιφ
Η γηπεδούχος μπορεί να μην… γεμίζει το μάτι βάσει ονόματος και φανέλας, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αξιόλογη παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ. Πέρσι τερμάτισε στη 12η θέση εξασφαλίζοντας με σχετική ευκολία την παραμονή (στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη) και συνήθιζε να κερδίζει μπροστά στο κοινό της τα παιχνίδια με ισάξιες αντιπάλους. Από την Τσάμπιονσιπ προέρχεται η Κάρντιφ, λογικά θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στην μεγάλη κατηγορία. Διατηρεί κακή παράδοση απέναντι στα «κεράσια» με μόνο 2 νίκες στις 15 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους. Για πάμε στοίχημα live θα ποντάρουμε στον άσο.

Ντέρμπι – Λιντς
Δεύτερη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ, έχουμε ένα δείγμα, έστω και μικρό από τις ομάδες. Η Ντέρμπι κέρδισε με την ψυχή στο στόμα τη Ρέντινγκ (με ανατροπή και γκολ στο 94′) στο ντεμπούτο του Φρανκ Λάμπαρντ στην τεχνική της ηγεσία. Πιο άνετη ήταν η Λιντς με τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο, επιβλήθηκε 3-1 της Στοουκ, η οποία πέρσι αγωνιζόταν στην Πρέμιερ Λιγκ. «Δυνατό» ματς, ανάμεσα σε ομάδες που πρόκειται να παλέψουν για την άνοδο, στην παρούσα φάση πιστεύουμε πως ένα κλικ καλύτερη είναι η φιλοξενούμενη. Επιλέγουμε το διπλό με DNB (επιστροφή του πονταρίσματος στην ισοπαλία).

 

To Top