Με την ασφάλεια της έδρας και των γκολ!

Λίγο πριν την επιστροφή των πρωταθλημάτων στη δράση, η Πέμπτη μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει. Και μπορεί το πρόγραμμα να μην είναι μεγάλο, υπάρχουν όμως «δυνατές» επιλογές για να πάμε ταμείο στο στοίχημα.

Ίλβες – Χόνκα

Σαν σίφουνας πέρασε η Ίλβες από την έδρα της Μάριεχαμν, επικρατώντας με σκορ 6-3. Ανάσα το συγκεκριμένο τρίποντο, που της έδωσε ένεση ψυχολογίας και την έφερε στην πέμπτη θέση και στο -1 από την τριάδα. Στον αντίποδα, η Χόνκα ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Ροβανιέμι και μπήκε τέλος στο θετικό σερί των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών. Παρέμεινε ωστόσο στην τέταρτη θέση και στους 41 βαθμούς. Κρίσιμο για την τρίτη θέση και την Ευρώπη το συγκεκριμένο ματς. Τα δύο προηγούμενα φετινά τους, είχαν γκολ και για αυτό θα πάμε με το over 2.5 και τώρα.

Γκουαρανί – Ζουβεντούδε

Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές η Γκουαρανί, που όμως παραμένει σε επαφή με την τέταρτη θέση. Αυτό, αφού στο διάστημα αυτό απέσπασε τρεις ισοπαλίες. Τελευταία, αυτή στην έδρα της Κλαμπ ντε Ρεγκάτας με σκορ 1-1. Δεν είναι ανάλογη η πορεία της Ζουβεντούδε που πάει από το κακό στο χειρότερο. Προέρχεται από την ήττα με σκορ 2-0 από τη Σάο Μπέντο και έχει συμπληρώσει εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη. Έχει μπει πλέον σε περιπέτειες για την παραμονή της στην κατηγορία. Δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι και απόψε, αφού δεν υπάρχει ψυχολογία. Με αυτή τη λογική, ο άσος φαίνεται να είναι «δυνατή» επιλογή.

To Top