Με στόχο την κορυφή η «πρώτη» του «κιτρινόμαυρου» μπάσκετ με αμαξίδιο

Ξεκίνησε τις προπονήσεις η ομάδα μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο με στόχο την επιστροφή στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του «κιτρινόμαυρου» τμήματος: «Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 , πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Σ. Άρη. Σε ένα όμορφο κλίμα έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες, με την υπόσχεση να επιστρέψει ο Άρης στην θέση που του αρμόζει.

Τα βήματα που πρέπει να γίνουν είναι πολλά. Όρεξη για δουλειά υπάρχει. Η διοικητική ανανέωση ολοκληρώθηκε, με νέες ιδέες να μπαίνουν στο πλάνο. Το ρόστερ της ομάδας συμπληρώθηκε και πλέον την παρούσα εβδομάδα ξεκινάει η προετοιμασία του Συλλόγου για την διοργάνωση του κυπέλλου.

Η Τζούλη Χατζηζωγίδου θα ηγηθεί και φέτος της προσπάθειας, με την έμπειρη πλέον κόουτς να γνωρίζει τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει. Ας ελπίσουμε φέτος η υγεία να υπάρχει στο τμήμα και ανεμπόδιστο να καταφέρει να εδραιωθεί και πάλι στις κορυφαίες θέσεις της μπασκετικής Ελλάδας. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ»!

To Top