Μοίρασε πρόστιμα ο αθλητικός δικαστής της Football League, 600 ευρώ για τον Άρη

Μπόλικη δουλειά είχε ο αθλητικός δικαστής της Β’ Εθνικής, ο οποίος κλήθηκε να εξετάσει πολλές μαζεμένες υποθέσεις.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Όπως έγινε, λοιπόν, γνωστό την Δεύτερα (4/6) συνολικά 9 ΠΑΕ της δεύτερης τη τάξη κατηγορίας θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο για πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν. Πρόκειται για τις Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου), Παναχαϊκή, Σπάρτη, Καλλιθέα, Άρης, Παναιγιάλειος, ΟΦΗ, Αναγέννηση Καρδίτσας και Δόξα Δράμας.

Από εκεί και πέρα, απορρίφθηκε και η ένσταση που είχε καταθέσει η Καλλιθέα εις βάρος του Αιγινιακού για αντικανονική συμμετοχή του Γιάννη Τσολακίδη, μετά τον μεταξύ τους αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΕΩΝ, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

2) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΝΕΩΝ, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

3) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΝΕΩΝ, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

4) Α) ΚΗΡΥΣΣΕΙ απαράδεκτη τη συζήτηση της ένδικης πειθαρχικής δίωξης και της ένδικης κλήσης προς απολογία. Β) ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ την ένδικη πειθαρχική δίωξη και σε βάρος των: 1) Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, Προέδρου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και 2) Μεγαλομετόχου αυτής, α.λ.σ., προκειμένου, χάριν οικονομίας της δίκης και της αναγκαιότητας εκδόσεως μιας ενιαίας απόφασης για όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα (ΠΑΕ, Πρόεδρος, Μεγαλομέτοχος), επί της ιδίας πειθαρχικής παραβάσεως, να κληθούν άπαντες και να κριθεί ενιαία η ένδικη υπόθεση.

5) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ποσού 300€, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή, πειθαρχική παράβαση, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, που διεξήχθη την 13/1/2018.

6) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ποσού 300€, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή, πειθαρχική παράβαση, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, που διεξήχθη την 4/3/2018.

7) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ποσού 500€, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή, πειθαρχική παράβαση, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, που διεξήχθη την 14/1/2018.

8) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ποσού 500€, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή, πειθαρχική παράβαση, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, που διεξήχθη την 31/1/2018.

9) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ποσού 600€, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή, πειθαρχική παράβαση, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, που διεξήχθη την 5/11/2017.

10) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη ΠΑΕ χρηματική ποινή, ποσού 2.000€. (αγώνας με ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ στις 18/2/2018)

11) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη ΠΑΕ χρηματική ποινή, ποσού 2.000€. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις 31/1/2018).

12) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ κατ΄ αντιμωλία των διαδίκων. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένδικη ένσταση ως απαράδεκτη. (ένσταση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ)

13) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Α) ΚΗΡΥΣΣΕΙ απαράδεκτη την απο 30/12/2017 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, που ασκήθηκε κατά της εγκαλουμένης, καθ’ ο μέρος της αφορά: α) στο άναμμα 2 από τους 3 πυρσούς και β) στη ρίψη 1 κροτίδας. Β) ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλούμενη τέλεσε τις κάτωθι αποδιδόμενες σε αυτή, με την ανωτέρω πειθαρχική δίωξη, πειθαρχικές παραβάσεις: i) της εκφώνησης υβριστικών συνθημάτων και ii) του ανάμματος 1 επιπλέον πυρσού, για τις οποίες είχε, κατά συρροή, ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, που διεξήχθη την 10/12/2017. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε αυτή τις κάτωθι χρηματικές ποινές: 1. ποσού 500€ για την 1η ως άνω πράξη της και 2. ποσού 200€ για τη 2η ως άνω πράξη της. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ γι’ αυτή συνολική χρηματική ποινή ποσού (500+100=) 600€.

14) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις κάτωθι αποδιδόμενες σε αυτή, πειθαρχικές παραβάσεις, για τις οποίες είχε, κατά συρροή, ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, που διεξήχθη την 5/4/2018. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε αυτή τις κάτωθι χρηματικές ποινές: 1. ποσού 500€ για την 1η ως άνω πράξη της και 2. ποσού 400€ για τη 2η ως άνω πράξη της. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ γι’ αυτή συνολική χρηματική ποινή ποσού (500+200=) 700€.

15) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ποσού 500€, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή, πειθαρχική παράβαση, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, που διεξήχθη την 11/11/2017.

16) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ποσού 500€, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή, πειθαρχική παράβαση, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, που διεξήχθη την 13/1/2018.

17) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΟΦΗ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ποσού 600€, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή, πειθαρχική παράβαση, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, που διεξήχθη την 31/3/2018.

18) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ποσού 300€, ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή, πειθαρχική παράβαση, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΟΦΗ, που διεξήχθη την 31/3/2018.

19) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρουσών των εγκαλουμένων: α) ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και β) ΠΑΕ ΟΦΗ. Α) ΚΗΡΥΣΣΕΙ απαράδεκτη την απο 28/12/2017 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, που ασκήθηκε κατά της 2ης ως άνω εγκαλούμενης ΠΑΕ ΟΦΗ. Β) ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η 1ηως άνω εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ τέλεσε την κάτωθι αποδιδόμενη σε αυτή, με την ανωτέρω πειθαρχική δίωξη, πειθαρχική παράβαση της εκφώνησης υβριστικών συνθημάτων, που διαπράχθηκε, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΟΦΗ, που διεξήχθη την 5/11/2017. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ποσού 500€».

Πηγή: a-sports.gr

To Top