“Ο Κάριους έπαιζε με διάσειση στο 2ο ημίχρονο του τελικού”

Λόρις Κάριους υποβλήθηκε σε ειδικές εξετάσεις στις ΗΠΑ οι οποίες έδειξαν ότι αγωνιζόταν με διάσειση σχεδόν σε όλο το 2ο ημίχρονο του τελικού Champions League μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ευθύνεται για δύο τέρματα που δέχθηκε στον τελικό του Κιέβου, στον οποίο οι “κόκκινοι” ηττήθηκαν με 3-1 και έχασαν την ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης για πρώτη φορά από το 2005.

Οι εξελίξεις που μεταδίδουν “ESPN” και “Bild” ρίχνουν φως σε μία νέα πτυχή των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο Γερμανός και δη στο 2ο ημίχρονο, μετά από τη σύγκρουση που είχε με τον Σέρχιο Ράμος εκτός φάσης στο 48ο λεπτό.

Ο Ισπανός αμυντικός έπεσε πάνω στον Κάριους σε μία επίθεση των “μερένγκες” και φέρεται να χτύπησε τον αντίπαλό του με τον αγκώνα στο κεφάλι, μετά από σπρώξιμο του Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Κάριους διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή γι’ αυτήν την πράξη, χωρίς αντίκρισμα.

Στο 64ο λεπτό, ο Κάριους δέχθηκε το δεύτερο τέρμα του αγώνα, από ένα φανταστικό “ψαλίδι” του Γκάρεθ Μπέιλ, στο οποίο αν και είχε ελάχιστα περιθώρια να κάνει κάτι, δεν αντέδρασε.

Στο 83ο λεπτό, όμως, σε ένα μακρινό σουτ του Ουαλού, έκανε τραγικό σφάλμα και δέχθηκε το τρίτο τέρμα του αγώνα που “κλείδωσε” τη νίκη της Ρεάλ.

Σύμφωνα με το “ESPN”, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ανησύχησαν από την πιθανότητα ο Κάριους να υπέστη διάσειση στη σύγκρουση με τον Ράμος και γι’ αυτό τον έστειλαν στον σπεσιαλίστα σε τραύματα κεφαλιού, δρ. Ρος Ζαφόντε, στη Βοστώνη.

Οι εξετάσεις στο γενικό νοσοκομείο της Μασαχουσέτης πραγματοποιήθηκαν στις 31 Μαΐου, με τη “Bild” να αναφέρει ότι 26 από τα 30 τεστ στα οποία υποβλήθηκε να δείχνουν ότι υπέφερε από διάσειση.

Ο Ζαφόντε αποτελεί τον επικεφαλής γιατρό στις θεραπείες παικτών του NFL που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς στο κεφάλι και είναι γνωστός των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ, “Fenway Sports Group”, που εδρεύει στη Βοστώνη.

Ο Κάριους, ο οποίος βρισκόταν στην Καλιφόρνια για διακοπές, θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ για την θερινή προετοιμασία στις 2 Ιουλίου.

To Top