Μοναδικό αφιέρωμα: Η τελευταία κατάθεση ψυχής του “Πατριάρχη”

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στη μνήμη του Ανέστη Πεταλίδη που έφυγε πριν από μερικές βδομάδες από τη ζωή, θα μεταδώσει την προσεχή Δευτέρα (08/10) στις 17:30 η ΕΤ-3. Ο «Πατριάρχης» του μπάσκετ του Άρη έδωσε την τελευταία του συνέντευξη παρουσία και του Γιάννη Ιωαννίδη στον Πάρι Καλημερίδη.

Το δελτίο τύπου του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης αναφέρει τα εξής:  Το κουβάρι της Ιστορίας της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ ξετυλίγουν δύο θρυλικές μορφές του χώρου, ο Ανέστης Πεταλίδης και ο Γιάννης Ιωαννίδης σε κοινή συνέντευξή τους που θα μεταδώσει η ΕΤ3 τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012, στις 17:30.

Ο αείμνηστος Ανέστης Πεταλίδης και ο προπονητής των τίτλων και νυν υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης για πρώτη φορά στη διαδρομή τους στα αθλητικά δρώμενα εμφανίζονται σε κοινή συνέντευξη που εξασφάλισε αποκλειστικά η ΕΤ3 και ο Πάρις Καλημερίδης λίγο πριν «φύγει» ο «πατριάρχης» του μπάσκετ του ΑΡΗ. Αποκαλύπτουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες και άγνωστα γεγονότα, θετικά και αρνητικά στην κάμερα της ΕΤ3 που συνέβησαν στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης, στις περασμένες δεκαετίες. Οι δύο άνδρες σε πολλά σημεία της συνέντευξης δε διστάζουν να διαφωνήσουν έντονα μεταξύ τους, αλλά παράλληλα να παραδεχτούν σκληρές αλήθειες.

Στο πλαίσιο της εκπομπής-αφιέρωμα στον αξέχαστο Ανέστη Πεταλίδη και το μπάσκετ του ΑΡΗ θα πραγματοποιηθεί μία ενδιαφέρουσα συζήτηση στο στούντιο και θα προβληθούν ντοκουμέντα,  σπάνιο φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ.

Παρουσίαση: Πάρις Καλημερίδης
Μοντάζ : Αναστασία Δασκαλάκη
Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Βέττας
Οργάνωση: Αθλητικό Τμήμα
Σκηνοθεσία: Απόστολος Τσιτσούλης»

To Top