Χαλαρό ποντάρισμα Παρασκευής‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μετά τη χθεσινή επιτυχία στο Europa League, σήμερα και πριν το «καυτό» Σαββατοκύριακο πάμε με «χαλαρό» ποντάρισμα και τέσσερις Μπόμπες.

Το σημείο της ημέρας έρχεται από τη Β’ Γερμανίας, αφού στην αναμέτρηση Χέρτα Βερολίνου – Μόναχο 1860 επιλέξαμε το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) σε απόδοση 2.90. Επίσης στοιχηματίζουμε στο Χ2 της Νόρκεπινγκ στον αγώνα με τη Μάλμε που πληρώνει 2.92 και στο Χ2 της Τέλσταρ με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ίνγκλις σε απόδοση 3.20. Τέλος πάμε με το Χ2 της Βέενταμ στην αναμέτρηση με τη Φόλενταμ που προσφέρεται 2.80.

 

Στην κατηγορία «EU Basket» πάμε σήμερα με δύο προτάσεις από το γαλλικό πρωτάθλημα. Στην αναμέτρηση Σαλόν – Βιλερμπάν στηρίζουμε τους φιλιξενούμενους για τη νίκη με πλεονέκτημα 8,5 πόντων σε απόδοση 1.89. Στον αγώνα Παρί Λεβαλουά – Ορλεάν πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων με μειονέκτημα 5 πόντους σε απόδοση 1.87 στην Expekt.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Μπάσκετ, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

To Top