Μπάρμπεκιου αξίας 50.000 ευρώ από τον Μπέκαμ

Μπάρμπεκιου αξίας 50.000 λιρών ή διαφορετικά 56.900 ευρώ απόλαυσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και οι φίλοι του.

Ο 47χρονος διάσημος Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής, έζησε χθες (30/3) μια ξεχωριστή νύχτα μπάρμπεκιου σε μια υπαίθρια σκηνή που δημιούργησε ο Άγγλος σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι (πρώην σύντροφος της Μαντόνα).

Το δείπνο, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ήταν για 12 άτομα, στις όχθες μιας λίμνης, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα ως «γαστρονομική υπερβολή» του Μπέκαμ.

Το «Wild Kitchen» δημιουργήθηκε από τον Γκάι Ρίτσι στην πίσω αυλή του σπιτιού του, κοντά στο Σάλσμπουρι (Αγγλία), το 2021. Αρχικά, οι υπαίθριες σκηνές μπάρμπεκιου χρησιμοποιήθηκαν για να δέχονται στενούς φίλους, συμπεριλαμβανομένων των Βικτόρια Και Ντέιβιτν Μπέκαμ. Η επιχείρηση μεγάλωσε και «μετακόμισε» στο χώρο της έκθεσης λουλουδιών στο Τσέλσι, όπου άρχισε να υποδέχεται τους «πολυτελείς» πελάτες του.

«Το καλύτερο ψάρι που είχα ποτέ» έγραψε ο Μπέκαμ στα social media, συνοδεύοντας την ανάτρηση με μια φωτογραφία από την πολυτελή εξωτερική κουζίνα.

Όπως αναφέρεται στις σκηνές «Wild Kitchen» και οι πελάτες «λερώνουν τα χέρια τους», αλλά με τεχνολογία που δεν παράγει καπνό.

To Top