Οι πιο πλούσιες γυναίκες-σύζυγοι παικτών στον κόσμο

Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι η πιο πλούσια σύζυγος -πρώην ή νυν-ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Αναμενόμενο, αφού, η Βρετανίδα βρισκόταν στην κορυφή των «charts» με τις «Spicy Girls» , ενώ είχε ξεχωρίσει επίσης ως στυλίστρια και πρωταγωνίστρια διαφημίσεων.

Σύμφωνα με έρευνα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun», η Βικτόρια Μπέκαμ έχει ατομική περιουσία 63,4 εκατομμυρίων ευρώ. Η αξία που εκτιμά η εφημερίδα δεν περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ούτε καν περιουσιακά στοιχεία που θα μπορούσε να δικαιούται σε έναν ενδεχόμενο χωρισμό.

Όπως αυτή και άλλες σύντροφοι -πρώην ή ακόμα ενεργών- αστέρων του ποδοσφαίρου, είναι πλούσιες από μόνες τους. Είναι πρώην αθλήτριες, παρουσιάστριες, μοντέλα, τραγουδίστριες και…ινφλουένσερ που η δουλειά τους συνέβαλε στον πλούτο της οικογένειας.

Σύμφωνα με την «The Sun», δεύτερη στην κατάταξη είναι η Πιλάρ Ρούμπιο, σύζυγος του Ισπανού αμυντικού Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αγωνίζεται στη Σεβίλλη. Η Ισπανίδα είναι γνωστή στη χώρα της για την παρουσίαση ριάλιτι και εκπομπών παιχνιδιών στην τηλεόραση. Συσσώρευσε περιουσία 54,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Το…βάθρο ολοκληρώνει η Άνα Λεβαντόφσκα, πρώην αθλήτρια του καράτε, παντρεμένη με τον Πολωνό επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Είναι τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο καράτε και ξεκίνησε τις επιχειρήσεις στον κόσμο της γυμναστικής όταν …συνταξιοδοτήθηκε. Σήμερα, έχει περιουσία 41,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη σχετική λίστα είναι και οι σύζυγοι των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών της τελευταίας 15ετίας.
Με συμβόλαια με μάρκες μεγέθους της Adidas και της Stella McCartney, η Αντονέλα Ροκούτσο, σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στην κατάταξη.
Η Χεορχίνα Ροντρίγες, σύντροφος του κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκεται στην όγδοη θέση, με βάση τις δραστηριότητές της με επωνυμίες όπως Prada, Gucci και Chanel και το βιογραφικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Αυτή είναι η κατάταξη των πλουσιότερων :

1. Βικτόρια Μπέκαμ σύζυγος του Ντέιβιν Μπέκαμ) 63,6 εκατομμύρια ευρώ

2. Πιλάρ Ρούμπιο Σέρχιο Ράμος) 54,4

3. Άννα Λεβαντόφσκα Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι) 41,6

4. Αν-Κάθριν Γκέτσε Μάριο Γκέτσε) 32,4

5. Αντονέλα Ροκούτσο Λιονέλ Μέσι) 18,5

6. Κόλιν Ρούνεϊ Γουέιν Ρούνεϊ) 17,4

7. Άνα Ιβάνοβιτς Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ 15

8. Χεορχίνα Ροντρίγκες σύντροφος Κριστιάνο Ρονάλντο) 10,4

9. Πέρι Έτουαρντς σύζυγος Άλεξ-Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν) 8,1

10.Ρεμπέκα Βάρντι Τζέιμι Βάρντι 3,5

To Top