Μπάσκετ Γυναικών: Για την επιστροφή στις νίκες  ο Άρης απέναντι στους Πάνθηρες Καβάλας (Κυριακή 26/11, 12:30)

Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και θα αναχωρήσει για την Καβάλα όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (Κυριακή, 26/11, 12:30) τους Πάνθηρες Καβάλας, στο Δ.Α.Κ. “Αλεξάνδρα Δημόγλου”, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Οι “κιτρινόμαυρες” μετρούν τρεις νίκες και τρεις ήττες σε έξι παιχνίδια, ενώ θέλουν να επιστρέψουν και πάλι στις νίκες, απέναντι στους Πάνθηρες Καβάλας.

Μπάσκετ Γυναικών: Για την επιστροφή στις νίκες με Απόλλωνα Πτολεμαΐδας (Κυριακή 29/10, 12:00)

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και αντιμετωπίζει αύριο (Κυριακή 29/10) τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας στις 12:00, στο «Nick Galis Hall» στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

“Κυριακή, διπλή μπασκετική μέρα για τον ΑΡΗ, καθώς εκτός από την ομάδα μας ΑΡΗΣ Midea που υποδέχεται την Α.Ε.Κ. στις 17:15 στο «Nick Galis Hall» για την Basket League, νωρίτερα, στις 12:00, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών υποδέχεται τον Απόλλωνα Πτολεμαϊδας. Για τον λόγο αυτό, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καλεί όλο τον κόσμο της ομάδας να δώσει από νωρίς το «παρών» στο «Nick Galis Hall» και να ωθήσει τα κορίτσια μας στη νίκη”, αναφέρει ο ΑΣ.

To Top