Μπάσκετ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Άρη με Παναθλητικό την Κυριακή (7/04, 13:45)

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Άρη και αντιμετωπίζει αύριο (Κυριακή 7/4) τον Παναθλητικό, στις 13:45, στο κλειστό του Επταπύργιου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Οι «κιτρινόμαυρες» μετά από ακόμη μια νίκη, είναι έτοιμες για ακόμα έναν κρίσιμο αγώνα, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο ΑΣ Άρης εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα.

Μπάσκετ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία με Αναγέννηση Ν. Ρυσίου

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και αντιμετωπίζει αύριο (Κυριακή 05/11) εκτός έδρας την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου στις 13:00, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Οι «κιτρινόμαυρες» μέχρι τώρα μετράνε δυο νίκες και δυο ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ αύριο θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Μπάσκετ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία με ΑΕ Πυλαίας (Κυριακή 22/10, 14:30)

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών  ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και αντιμετωπίζει αύριο (Κυριακή 22/10) εκτός έδρα την ΑΕ Πυλαίας στις 14:30, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Οι «κιτρινόμαυρες» είναι έτοιμες για τα πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, μετά το 58-43 επί της Ολύμπιας Λάρισας, στο κλειστό της Μίκρας.

 

 

To Top