ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Κάμινγκς έπαιζε με πυρετό στον πρώτο αγώνα!

Ο Άρης κέρδισε το Σάββατο παρότι ουσιαστικά δεν πήρε βοήθεια από τους ξένους του και δη από τον Γουίλ Κάμινγκς, ο οποίος δεν θύμισε σε καμία περίπτωση τον ηγέτη και πρώτο σκόρερ των κίτρινων. Υπάρχει, ωστόσο, εξήγηση.

Όπως ήταν λογικό ο Δημήτρης Πρίφτης είχε συζήτηση με τον Αμερικανό γκαρντ μετά το 1-0. Ο Κάμινγκς πέρα από τα δύο γρήγορα φάουλ που έκανε και χρειάστηκε να μείνει εκτός αγώνα για σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού και να κάνει αυτά που ξέρει και μπορεί.

Το αντιλήφθηκε και ο ίδιος, ξέρει πολύ καλά τον εαυτό του άλλωστε. Έκανε μόλις εννιά σουτ, δεν είχε καλές επιλογές, έμοιαζε ότι δεν έχει δυνάμεις και έτσι ήταν.

Ο Κάμινγκς έπαιξε με πυρετό. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δεν εμφανίστηκε στο παρκέ ο… κανονικός Κάμινγκς, ο παίκτης που έχει μεγάλη ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και μπορεί να “τρυπήσει” την αντίπαλη άμυνα, ο παίκτης που παίρνει πάνω του όλες τις κρίσιμες φάσεις στο τέλος.

Αυτό εξήγησε μια μέρα μετά τον αγώνα. Δεν θέλησε να το πει για να το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία, αλλά αυτή ήταν η δική του πραγματικότητα και φυσικά τον επηρέασε, όμως, ακόμα και με πυρετό δεν ήθελε να απουσιάσει από αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

To Top