Μπακασέτας στο PRESSARIS: “Υπήρξε επαφή με τον Άρη, αλλά…”

Το όνομα του Τάσου Μπακασέτα επανήλθε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά -όμως- ως μεταγραφικός στόχος του Άρη παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν στην περίπτωση του.

Τις δυσκολίες αυτές ανέλυσε στο PRESSARIS o άλλοτε “κίτρινος”, που χαρακτήρισε ως πολύ δύσκολη μία πιθανή επιστροφή του στο “Κλ. Βικελίδης” αυτή την περίοδο.

“Υπήρξε μία επαφή με τους εκπροσώπους μου από τον Άρη. Τον πρώτο λόγο εξακολουθεί να τον έχει ο Αστέρας Τρίπολης. Είναι η ομάδα μου αυτή τη στιγμή. Ζήτησα να μείνω ελεύθερος και αυτοί θα κρίνουν”, τόνισε αρχικά ο 21χρονος επιθετικός.

Εξηγώντας τους λόγους που είναι δύσκολη μία πιθανή επιστροφή του στον Άρη, τόνισε: ” Δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή. Δεν αποκλείω τίποτα βέβαια, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει όπως είπα ο Αστέρας. Είμαι σε μία ηλικία που ο Άρης -δυστυχώς- της Γ΄Εθνικής δεν είναι στις προτεραιότητες μου. Με προβληματίζει αρκετά η Γ΄Εθνική.Ξέρω ότι γίνεται μία καλή προσπάθεια. Σέβομαι την ιστορία και τον κόσμο του Άρη και για τον λόγο αυτό κυρίως δεν αποκλείω τίποτα”.

To Top